Hyppää pääsisältöön

Suomalainen poplupaus Venior: Muutto Lontooseen kuuluu uudessa musiikissa

Itsevarma Venior muutti unelmiensa perässä Lontooseen.

Venior Tavastialla 20.1.2016 // Kuva: Katariina Salmi

21-vuotias suomalainen poplupaus Venior muutti hiljattain Tukholmasta Lontooseen tekemään musiikkia. Biiseistä Sugar Rush ja Na na na tunnettu artisti inspiroituu suurkaupungista.

- Lontoossa on lähtenyt elämä ihan hyvin käyntiin, vaikka en aluksi tuntenut sieltä ketään. Uudessa kaupungissa kestää aina vähän aikaa, että pääsee meininkiin sisälle, Venior kommentoi YleX:lle.

Venior Tavastialla 20.1.2016 // Kuva: Katariina Salmi

Veniorin debyytti-EP julkaistaan tänä keväänä. Muusikolla on vaikeuksia päättää, mitkä kappaleet hän kelpuuttaa mukaan julkaisulle, koska uusia biisejä syntyy koko ajan.

- Lontoossa on erilainen fiilis kuin Tukholmassa tai Helsingissä. Se on antanut mun musiikillekin paljon. Vaikea sanoa, miten se kuuluu kappaleissa, mutta saan siellä uusia ideoita ja työskentelen uusien tuottajien kanssa.

Venior Tavastialla 20.1.2016 // Kuva: Katariina Salmi

Venior soitti ensimmäisen virallisen keikan Helsingissä viime viikolla amerikkalaisräppäri Angel Hazen lämppärinä Tavastialla. Keikka esitteli itsevarman uuden artistin, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Mustavalkoisiin värikoodattu bändi antoi reilusti tilaa päätähdelle. Venior on todella cool, hänellä on upea ääni ja hyviä biisejä löytyy sinkkujenkin lisäksi paljon. Hänestä kuulemme vielä.

Lue myös:

Mikä on vuoden kiinnostavin kotimainen debyytti? Äänestä

Amerikkalaistähti Angel Haze otti suomalaisfanit kanssaan lavalle: suuteli kädelle, halaili ja otti selfieitä 

Suomeen on syttynyt uusi poptähti Venior