Hyppää pääsisältöön

Tapahtukoon sinun tahtosi on vuoden 2015 kristillinen mediateko

Emmanuel (David Baiot, vas.) ja Yann (Julien Bouanich) sarjassa Tapahtukoon sinun tahtosi
Emmanuel (David Baiot, vas.) ja Yann (Julien Bouanich) Emmanuel (David Baiot, vas.) ja Yann (Julien Bouanich) sarjassa Tapahtukoon sinun tahtosi teeman sarjat

Kristillinen Medialiitto on myöntänyt Vuoden 2015 kristillinen mediateko -tunnustuksen Teeman sarjalle Tapahtukoon sinun tahtosi.
Koko sarja uusitaan Teemalla helmi–maaliskuussa 15.2. alkaen maanantaista torstaihin joka päivä klo 17. Lisäksi sarjan kolmas kausi uusitaan pakettina pitkänäperjantaina 25.3. klo 10.00 alkaen.

“Tapahtukoon sinun tahtosi on Yle Teeman ohjelmistovalintana monesta syystä arvokas. Se on ajankohtainen, ihmisyyden rakennuspuita tarjoava ja yhteiskunnalliseen keskusteluun haastava teko, joka viestii myös spiritualiteetin kunnioitusta”, kirjoittaa tunnustuksen luovuttaja, Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki perusteluissaan.

Kristillinen Medialiitto kiittää muun muassa sarjan laadukkuutta, erinomaista teologian asiantuntemusta, uskottavia henkilöhahmoja ja katsojan haastavaa moniulotteisuutta.

“Yle Teema on tällä ohjelmavalinnalla vahvistanut avointa keskustelua uskontojen ja katsomuksen syvämerkityksistä Suomessa ja maailmalla. Se on viesti avoimen ja demokraattisen keskustelukulttuurin sekä positiivisen uskonnonvapauden puolesta. Se on vastaisku uskontofobialle, joka vaatii uskontojen ahdistamista nurkkaan, pois julkisesta tilasta.”

Tunnustuskirjan vastaanottivat Teeman ohjelmapäällikkö Marika Kecskeméti ja ohjelmahankkija Mari Koivuhovi.

Koko sarja uusitaan Teemalla helmi–maaliskuussa 15.2. alkaen maanantaista torstaihin joka päivä klo 17. Lisäksi sarjan kolmas kausi uusitaan pakettina pitkänäperjantaina 25.3. klo 10.00 alkaen.

Uutinen Kristillisen Medialiiton sivuilla

Artikkelia on muokattu: sarja uusitaan kokonaan helmi–maaliskuussa.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa