Hyppää pääsisältöön

Jaa #afrikkakuva ja osallistu kilpailuun!

Kuvakollaasi Teeman Rikas Afrikka -ohjelmista
Kuvakollaasi Teeman Rikas Afrikka -ohjelmista Afrikka

Afrikka on paljon ja enemmän! Teeman tammi–helmikuun Rikas Afrikka-kokonaisuuden aiheena on tyylin ja taiteen, musiikin, muodin, designin ja median maanosa. Mitä afrikkalainen tyyli tarkoittaa sinulle? Oletko vanginnut kuviisi kiinnostavia ihmisiä, taidetta, katumuotia, ruokaa tai musiikkia?
#afrikkakuva -keräys on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille! Voittaja ratkeaa pian.

Palkittavat kuvat valitsee #afrikkakuva -raati, johon kuuluvat: Yle Kulttuurin toimittaja Maria Seppälä, Yle Teeman kanavatoimittaja Lauri Itäkangas, Yle Teeman ohjelmapäällikkö Marika Kecskeméti ja valokuvaaja Tuomo Manninen,

Ylen kuvajoukkoistusten pelisäännöt

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa