Hyppää pääsisältöön

Reckless Loven Monster-uutuusbiisi on voimalaulu naisille – syntyi nettivihaajien kommenteista laulajan vaimoa kohtaan

Reckless Loven Monster-kappale saa ensisoittonsa YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa torstaina 28. tammikuuta. Biisi kommentoi ajankohtaisia aiheita: nettivihaa ja naisten vartaloihanteita.

Reckless Love // Kuva: Promokuva

Reckless Loven laulaja Olli Herman suivaantui nettivihasta, joka kohdistui hänen rakkaaseen vaimoonsa, joka ei ole julkisuudesta tuttu. Herman haluaa laajemminkin puolustaa naisten oikeutta muokata vartaloaan juuri sellaiseksi kuin he itse haluavat. Tuohtumuksen tuloksena syntyivät graafiset lyriikat, joissa ”monsteria” ylistetään.

- Lähestulkoon kaikki edes julkisuudessa vilahtavat naiset saavat ihan järkyttävän määrän paskaa niskaan siitä, kuinka he ovat leikeltyjä ja hirviön näköisiä. Mua ottaa julmetusti päähän. Tuntui helvetin pahalta, kun omaa vaimoa haukuttiin. En ole nähnyt yhtäkään vartaloaan muokannutta ihmistä, joka olisi monsteri. Sisäinen kauneus ratkaisee. Hirviöitä ovat ne, jotka arvostelevat muita, Herman kommentoi YleX:lle.

Rokkari ymmärtää myös hiljattain My Boobs Are Fake -videon julkaissutta Sara Forsbergiä, joka paljasti ottaneensa rintaimplantit 17-vuotiaana. Näyttävästä ulkonäöstään tunnettu tukkahevari Hermankin on saanut paljon palstatilaa juuri ulkonäkönsä takia.

- Olen joutunut käsittelemään sitä paljon. Tämä on voimalaulu naisille. Aika harva nykynainen on ihan täysin luonnontuote ilman meikkiä tai hiusväriä. Mihin se raja vedetään, on ihan jokaisen oma asia.

Hermanilla on vain yksi unelmien nainen ja ihannevartalo.

- Mulla on todella valikoiva maku, yksi nainen. Vaimoni vartaloa arvostan, mutta en voi olettaa, että oma tai vaimoni vartalo säilyy aina samanlaisena. Kaikki on katoavaista ja ikäkin vaikuttaa asiaan.

Mr. Lordin ja Britney Spearsin rakkauslapsi

Reckless Loven uusi Monster-kappale kuulostaa siltä, että Mr. Lordi ja Britney Spears viettävät villin yön Vegasissa, jonka seurauksena syntyy rakkauslapsi nimeltä Monster.

- Ei se kovin kaukana ole. Mietimme jossain vaiheessa, että tätä olisi pitänyt kaupata Mr. Lordille, mutta totesimme, että tämä on niin helvetin hyvä biisi, että pidetään siitä itse kiinni. Meissä on paljon samaa kuin Lordissa. Ei se tuntunut epäluonnolliselta.

Monster-single ennakoi 4. maaliskuuta julkaistavaa InVader-albumia, jonka myötä Reckless Love lähtee 25 keikkaa kattavalle Euroopan ja Iso-Britannian kiertueelle Santa Cruzin kanssa.

Lue myös:

Reckless Love ja Santa Cruz yhdistävät voimansa nimellä Reckless Cruz

Suomalainen superbändi The Local Band jättää treenaamisen muille – "Ollaan saatu valituksia, että Poisonia ei saa soittaa noin hyvin"