Hyppää pääsisältöön

Palkittu SuomiLOVE jatkuu

Loveband menossa SuomiLOVE-yllätykseen.
LOVEband marssii kohti kolmatta kautta Loveband menossa SuomiLOVE-yllätykseen. Kuva: Ari Ojanperä loveband

SuomiLOVEn kolmannelta kaudelta on lupa odottaa jo nyt paljon.

- Panostamme vielä enemmän tarinoihin ja musiikkiin. Televisio-ohjelman lisäksi tarjoamme faneille lisää digitaalista sisältöä, lupaa Ylen kulttuuri- ja viihdeohjelmien tilaaja Arttu Nurmi.

SuomiLOVE on kerännyt kiitosta sekä katsojilta että kriitikoilta. Sarja on voittanut jo kaksi kertaa peräkkäin Kultainen Venla -palkinnon ja Suomessa kehitetty formaatti kiinnostaa televisioyhtiöitä maailmalla. Tähän mennessä formaatti on myyty jo kahteen maahan: Belgiaan ja Viroon. Warner Bros. International Television Production Finland tuotti ohjelmaidean ja formaatin kehitystyö saatettiin maaliin yhdessä Ylen kanssa. Maailmalla formaatti kantaa nimeä Soundtrack of Love.

Kaikki toisen kauden jaksot sekä kaikki ohjelmasarjassa tähän mennessä nähdyt 200 musiikkiesitystä ovat katsottavissa Yle Areenassa.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!