Hyppää pääsisältöön

Rohkeat miehet pukivat tunteensa lauluiksi

Mies ja kitara.
Mies ja kitara. suomilove

Muutama – ainakin vielä tuntematon – musiikinrakastaja esitti oman laulunsa SuomiLOVElle.

SuomiLOVEssa on nähty monta kaunista esimerkkiä siitä että jos sanat eivät riitä, tärkeät asiat voi kertoa toiselle myös laulujen muodossa.

Mutta mitäs sitten, kun sellaista tiettyä kappaletta ei vielä ole olemassa? Silloin sellaisen voi tehdä myös itse. Me pyysimme muutamaa musiikinrakastajaa esittämään omat laulunsa meille. Tällaisia kappaleita Ville Nisunen, Ville Kuitunen, Kalle Keto ja Arto Joutsimäki meille esittivät.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään viides kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!

 • Näin sinäkin pääset mukaan megasuosittuun SuomiLOVE-konserttiin

  SuomiLOVEn some-kanavissa extra-sisältöä koko lauantain ajan

  SuomiLOVEn some-kanavissa luvassa valtava määrä extra-sisältöä, jota ei nähdä televisiossa. Tervetuloa vierailemaan konsertin backstagella! SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu lauantaina massiiviseen, 1,5 tuntia kestävään päätöskonserttiin. Se lähetetään suorana TV1:ssä kello 21.15 alkaen.