Hyppää pääsisältöön

Suomen suosituin rakkauslaulu on Sielun Veljien Rakkaudesta

Ismo Alanko SuomiLOVEssa
Ismo Alanko SuomiLOVEssa Kuva: Ari Ojanperä suomilove

Kansa sai äänestää SuomiLOVEn kakkoskaudellakin suosituinta rakkauslaulua. Tällä kertaa eniten ääniä keräsi Sielun Veljien Rakkaudesta-klassikko vuodelta 1987.

Näin Sielun Veljien kitaristi Jukka Orma kertoo rujon mutta herkän kappaleen synnystä SuomiLOVElle:

- Rakkaudesta on ainoaa laatuaan Sielun Veljien tuotannossa. Laulu on valtavan hieno ja jylhähkö rakkauslaulu, Orma sanoo.

- Se on ensimmäisiä häpeilemättömiä rakkauslauluja, mitä Ismo on ikinä tehnyt. Hän oli ollut Englannissa uuden rakkautensa luona viettämässä aikaa. Tekijä oli siinä vaiheessa jo kouliintunut rockbiisien tekstin tekijäksi ja osasi hyödyntää sen jonkinlaisen kehittyneen ammattitaitonsa ja yhdistää sen tunteeseen, jonka vallassa oli, Orma kiittelee.

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!