Hyppää pääsisältöön

YleX Ensinäyttö: Miten eskimot suutelee -videolla Robin intiimissä kohtauksessa ja ekaa kertaa tanssimassa

Robinin ja Sannin video kuvattiin Los Angelesissa. Robin kertoo, että Sannin taidot sanoittajana tekivät häneen vaikutuksen.

Robinin Miten eskimot suutelee -hitti on soinut radiossa jo pari viikkoa, ja nyt biisin musiikkivideo nähdään YleX Ensinäyttönä. Video on erityinen monella tapaa: ensinnäkin siinä nähdään ensimmäistä kertaa Robin tanssimassa koreografioiduilla askelsarjoilla.

- Tanssi ei ole ikinä ollut omalla mukavuusalueella. Tykkään kaikenlaisista muuveista ja liikkeestä keikoillakin, mutta koreografioitu juttu ei ole ollut mun homma. Mutta nyt jälkeenpäin on alkanut vähän ärsyttää, ettei ole alkanut harjoittelemaan aikaisemmin, Robbari kertoo YleX:lle.

"Ensin sanotaan käsipäivää, ja sitten komennetaan, että noni, paita pois ja sänkyyn."― Robin

Videon tanssikohtaukset on treenattu yhdysvaltalaiskoreografi Nathan Tsasorasin johdolla. Robin pääsi itsekin vaikuttamaan ja ideoimaan koreografiaa, ja mukana on Robinin aiemmilla videoilla ja keikoilla nähtyjä näyttäviä hyppyjä ja voltteja. Video on kuvattu Los Angelesissa.

Videon lopulla nähdään intiimi kohtaus, kun Robin sukeltaa vastanäyttelijänsä kanssa vuoteen lakanoihin. Poppari myöntää, että kohtauksen kuvaaminen oli aluksi hämmentävää.

- Ensin sanotaan käsipäivää, ja sitten komennetaan, että noni, paita pois ja sänkyyn. Mutta lopulta noita kohtauksia oli kiva kuvata.

Robinin vastanäyttelijä kohtauksessa on losangelesilainen aloitteleva DJ Madison Louch.

- Hän oli erittäin mukavanoloinen mimmi. Saimme kuvattua hyvää materiaalia. Tämä on vähän eri tyyppinen musavideo tuolta osin myös.

Biisissä on myös herkempi sanoma

Mukana sekä biisillä että videolla on poptähti Sanni, joka oli mukana myös kappaleen kirjoitusprosessissa. Robin kertoo, että Sannin taidot erityisesti sanoittajana tekivät häneen vaikutuksen, kun kappaletta työstettiin studiolla.

- Sanni heitti heti siihen alkuun sellaisen idean kuin ”Miten eskimot suutelee”, joka oli mielestäni jo titlenä ihan loistava.

Robin ja Sanni työstivät omia tekstejään ja näkökulmiaan biisin ympärille, minkä jälkeen molempien stoorit yhdistettiin lopulliseksi biisiksi. Vaikka kappaleen kertosäe on tanssittavaa poppia, sanoituksissa on myös herkempi sanoma.

- Biisissä tuodaan esille sitä, että ei ole kiire edetä suhteessa liian nopeasti, mennään rauhallisessa rytmissä. Minusta biisissä on omanlaisensa herkkyys ja hellyys.

Lue myös:

 Vahvaa sisarusrakkautta ja Robin – SuomiLOVEn viimeisessä jaksossa nähdään koskettavin versio Onnellinen-hitistä

Sanni, Robin, Kasmir ja Santa Cruzin Archie samaan aikaan Los Angelesissa –
sattumaako?