Hyppää pääsisältöön

Roope Salminen voitti yli 12 000 euroa pokeriturnauksessa: Rahat menevät vanhoihin velkoihin

UMK-juontaja Roope Salminen palasi tällä viikolla pitkältä reissulta. Mediapersoona lomaili ja pelasi pokeria Australiassa kuukauden verran.

Roope Salminen // Kuva: Teemu/YleX

Jo pidemmän aikaa pokeria pelannut näyttelijä-muusikko Roope Salminen sijoittui hiljattain kolmanneksi Aussie Millions -nimisen sarjan No Limit Hold’em Shot Clock Shootout -pokeriturnauksessa. Monilahjakkuus aikoo käyttää voittorahansa vanhojen velkojen maksamiseen ja ystäviensä hemmotteluun.

- Tuntui, että pelasin hyvin. Maksan vanhoja velkoja voittorahoilla. Lupasin myös käyttää 10 pinnaa potista frendien kanssa järjestettäviin kevätjuhliin. Tulee kivat juhlat. Lisäksi olen muun muassa velkaa Sami Saarelle. Sehän on uhkaillut muitakin tyyppejä, ja on varmaan mun perässä tälläkin hetkellä, Salminen naureskelee YleX Aamun haastattelussa.

Voitokkaan pokeriturnauksen jälkeen Salmisella on monta rautaa taas tulessa. UMK-karsinnat alkavat 6. helmikuuta TV2:lla, Enbuske, Veitola & Salminen -talk show starttaa Maikkarilla 11. helmikuuta ja Roope Salminen & Koirat -yhtyeen debyyttilevy julkaistaan 4. maaliskuuta.

- En tiedä, onko debyytillä nimeä vielä. Lähdin lomalle Ausseihin, kun saatiin levy valmiiksi.

Roope Salminen & Koirat -yhtyeen esikoislevy äänestettiin juuri vuoden kolmanneksi odotetuimmaksi debyytiksi YleX:n äänestyksessä.

Lue myös:

Äänestystulos: Vesalan ensimmäinen soololevy on vuoden kiinnostavin debyytti

Nyt on tähdet kohdallaan – Roope Salminen & Koirat Emma-ehdokkaaksi sääntömuutoksen takia

#Pämppää, #MadafakinDarra, #JuustoKatolle – näin meemimusiikkia tehdään