Hyppää pääsisältöön

UMK16-kilpailijat livenä Facebookissa kolme viikkoa

UMK16-kilpailijat, kollaasi
UMK16-kilpailijat, kollaasi Kuva: Yle grafiikka,Uuden Musiikin Kilpailu

Uuden Musiikin Kilpailu aloittaa kilpailijoiden livelähetykset Facebook-sivullaan. Suoria lähetyksiä tulee kolmen viikon ajan sunnuntaista perjantaihin klo 21.00 alkaen 31.1. Katso UMK-suosikkisi lähetyspäivä alta.

Jokainen kilpailija saa oman lähetyspäivänsä. Kokonaisuudessaan Facebook-suoria tulee huimat 18 kappaletta! Lähetysten sisältö on kilpailijoiden käsissä. Niiltä voidaan siis odottaa mitä tahansa, mutta varmasti on luvassa elävää musiikkia ja lemmikkieläimiä (koska internet on tehty kissoja ja koiria varten). Ehkäpä lähetyksissä nähdään myös ja kokkiohjelma tai hiihtotunti, kuka tietää!

Lähetykset ovat ainutlaatuinen tapa nähdä suosikista sellaisia puolia, joita TV ei kerro - suorana puhelimessasi tai tietokoneellasi. Heitä kilpailijoille rohkeasti kysymyksiä lähetysten aikana. He vastaavat mielellään.

Näet UMK-kilpailijoiden suorat lähetykset Facebookissa UMK:n Facebook-sivulla sunnuntaista perjantaihin klo 21.00 alkaen 31.1. Jos missaat lähetyksen livenä, tallenteen siitä voi katsoa jälkeenpäin UMK:n Facebook-sivulla.

Facebook-suorat klo 21.00

Uusimmat sisällöt - UMK 2016