Hyppää pääsisältöön

Lovemilla ja Kakkosen muut elokuvat keväällä 2016

Kakkosen elokuvia keväällä 2016: Lovemilla, Sydän kolmantena jalkana, Billy Elliot ja Kummeli Alivuokralainen
Kakkosen elokuvia keväällä 2016: Lovemilla, Sydän kolmantena jalkana, Billy Elliot ja Kummeli Alivuokralainen Kuva: Yle Yle TV2,elokuvat (teokset)

Yle TV2:n pääelokuvapaikkoina jatkavat tiistai ja lauantai. Tulossa mm. Kolmen Kummeli-leffan sarja, kohottava tanssidraama Billy Elliot ja George Clooney-komedia Sydän kolmantena jalkana.

Lauantain kymppileffan profiilia on muutettu komediallisempaan suuntaan.

Kevättalvella kummallakin elokuvapaikallamme on runsaapuoleisesti erikoisohjelmistoa kuten Uuden Musiikin kilpailu ja HBO:n rikossarja True Detective. Se vaikuttaa luonnollisesti pitkien kuvien määrään.

Kummelistoriesin, Jackpotin ja Alivuokralaisen lisäksi Kakkosella ja Yle Areenassa nähdään myös Kummeli V -elokuva neliosaisena sarjana 10.3. alkaen.

Moniin kevään elokuviin on saatu myös Areena-oikeudet, ja se on toki suunta, jolla pyritään myös jatkamaan.

LA 20.2. klo 22.30 Rakkautta Detroitissa (S)
(The Giant Mechanical Man/USA 2012) Romanttinen komedia katuesiintyjän ja eläintarhan työntekijän hapuilevasta rakkaustarinasta. O: Lee Kirk. N: Jenna Fischer, Chris Messina, Malin Åkerman, Topher Grace. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

TO 25.2. klo 22 W.E. (16)
(Britannia 2011) Tyylikäs elokuva "vuosisadan rakastavaisista" eli Edward VIII:stä ja Wallis Simpsonista sekä heitä nykyajassa tutkivasta manhattanilaisesta naisesta ja venäläisestä turvallisuusvartijasta. O: Madonna.

TI 1.3. klo 22 Musta jää (16)
(Suomi 2007) Kuudella Jussilla palkittu jännittävä kolmiodraama mustasukkaisuudesta, valheista ja moninkertaisista petoksista. O: Petri Kotwica. N: Outi Mäenpää, Ria Kataja, Martti Suosalo. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

TI 22.3. klo 22 Kummelistories (7)
(Suomi 1995) Speedy ja Saku vedossa. Kettu, Rusakko ja Ilves sotivat, juppipuppelit kalastavat, Mauno Ahonen vierailee. O: Matti Grönberg. N: Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan. (Uusinta lauantaina 16.4. klo 20.20)

SU 27.3. klo 11.30 Coraline ja toinen todellisuus (7)
(Coraline, USA 2009) Neil Gaimanin kirjaan perustuva animaatioelokuva pikkutytöstä, joka salaisen oven kautta pääsee aluksi ihanteelliselta vaikuttavaan rinnakkaismaailmaan. O: Henry Selick. Coralinen äänenä Dakota Fanning.

TI 29.3. klo 22 Kummelin Jackpot (12)
(Suomi 2006) Tarina ahneudesta, ystävyydestä ja pelihimosta. O: Pekka Karjalainen. N: Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela.

LA 9.4. klo 22.05 Taianomainen kesä (S)
(The Magic of Belle Isle/Summer at Dog Dave's, USA 2012) Lämminhenkinen komedia kärttyisästä lännenkirjailijasta, joka oppii kesän naapuriperheen välityksellä nauttimaan taas elämästä. O: Rob Reiner. N: Morgan Freeman. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 16.4. klo 22.05 Billy Elliot (12)
(Britannia 2000) Valloittava menestyselokuva duunariperheen lahjakkaasta 11­vuotiaasta pojasta, joka pitää enemmän baletista kuin nyrkinpuinnista. O: Stephen Daldry. N: Jamie Bell, Julie Walters.

TI 19.4. klo 22 Kummeli Alivuokralainen (7)
(Suomi 2008) Hyönteistutkija Paulin ja munuaiskirurgi Laurin elämä saa käänteen vuokraisännän tarkistaessa arvokiinteistön vuokraa. O: Matti Grönberg. N: Heikki Silvennoinen, Mikko Kivinen, Timo Kahilainen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan. (Uusinta lauantaina 30.4. klo 19.55)

LA 23.4. klo 19.50 Oli aikakin (7)
(About Time, Britannia 2013) Romanttinen komedia nuoresta miehestä, joka yrittää valloittaa suuren rakkautensa aikamatkustuksen avulla. O: Richard Curtis. N: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy.

LA 30.4. klo 22.05 Get The Gringo (16)
(USA 2012) Mel Gibson esittää toimintaelokuvassa rikollista, joka yrittää selvitä meksikolaisessa vankilassa 10-vuotiaan pojan opastuksella. O: Adrian Grünberg.

TO 5.5. klo 20 Lovemilla
(Suomi 2015) Romanttinen fantasiakomedia, jonka päähenkilöt ovat tuttuja palkitusta #lovemilla-sarjasta. O: Teemu Nikki. N: Milka Suonpää, Joel hirvonen, Elina Knihtilä, Mari Rantasila. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 14.5. klo 20 Fame (S)
(USA 2009) 1980-luvun alun suosikkimusikaalin modernisointi newyorkilaisen tanssikoulun opiskelijoista menestyksen unelmineen. O: Kevin Tancharoen. N: Naturi Naughton, Collins Pennie, Kelsey Grammer, Bebe Neuwirth. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

TI 17.5. klo 22 3 Simoa (12)
(Suomi 2012) Komedia kahdesta pikkurikollisesta, ja siitä kuinka Lassesta tulee Simo ja Simosta Antero. Mutta kummasta tulee isä kolmannelle Simolle, vauvalle? O: Teemu Nikki. N: Rami Rusinen, Olli Rahkonen, Paula Vesala. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

LA 28.5. klo 20.20 Semi-Pro (12)
(USA 2007) Hillitön komedia hunajaiselta 1970­luvulta, missä koripallojoukkue tähtipelaajineen yrittää pysyä funkin tahdissa ja NBA­liigassa. O: Kent Alterman. N: Will Ferrell, Woody Harrelson, André Benjamin. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 21.5. klo 22.05 Sydän kolmantena jalkana (12)
(Leatherheads, USA 2008) Romanttinen komedia 1920-­luvun amerikkalaisesta jalkapallojoukkueesta, joka etsii pelastusta maineikkaasta sankaripelaajasta. O: George Clooney. N: Renée Zellweger, George Clooney, John Krasinski.

TI 24.5. klo 22 Kaksi tarinaa rakkaudesta (12)
(Norja/Suomi 2012) Pamela Tolan esittämä Kaisa ihastuu lomamatkalla Istanbulissa norjalaiseen Jacobiin, ja työmatkalla Oslossa toivoo löytävänsä hänet uudelleen. Mitä on suuri rakkaus? O: Eirik Svensson. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

TI 31.5. klo 22 Miehen työ (16)
(Suomi 2007) Juha yrittää suojella perhettään valheella ja myy itseään heitä elättääkseen. Valheen myötä kasvaa häpeä. O: Aleksi Salmenperä. N: Tommi Korpela, Jani Volanen, Maria Heiskanen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Lista saattaa vielä elää. Päivitämme toki tilannetta, mikäli niin käy.

Kommentit

Yle TV2