Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Faaraon Sikarit

KYLMÄ! kertoo elämästä patsastelevan Pakkasherran ja sen apurin, pitkän pimeän syksyn, varjossa. Siitä, miten se syö ihmistä, kun kalsarit ja pipo tarvitaan vielä toukokuussa. Biisi on Faaraon Sikareiden ensimmäinen virallinen julkaisu.

Sikareiden takaa löytyvät tuottaja MitchPileggi ja räppäri Gibson Jones.

Faaraon Sikarit

Perustamisvuosi: 2015

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Rap

Kokoonpano: MitchPileggi &Gibson Jones

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Kohtalokas, synkkä ja paikoin ahdistava tunnelma kuvaa täysin sitä, mitä Suomen talvi voi pahimmillaan olla. Vaikka biisi on tehty pilke silmäkulmassa, se on täydellinen soundtrack jokaiselle pakkasessa bussipysäkillä värjöttelevälle ihmisrauniolle. Tuotanto on laadukasta ja oivaltavaa ja vie paikoittain kuviitteelliseen Super Mario -jäämaahan, josta pelaajan pitää päästä pois ennen kun putkimies jäätyy paikoilleen.

Odotamme:

Kuullaanko Faaraon Sikareilta kesän lähestyessä toiveikkaampaa ja positiivisempaa materiaalia? Toivottavasti ei, sillä synkistely sopii tälle kaksikolle erittäin hyvin. Hämyisellä klubilla näkisin Faaraon Sikarit -kaksikon mielellään esimerkiksi Eevil Stöön lämppärinä.