Hyppää pääsisältöön

Rakel Liekki sai tappouhkauksia jo parikymppisenä: Nykyään mulla on teflon-pinnoite kritiikin suhteen

Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Rakel Liekki ei hätkähdä pienestä.

Rakel Liekki // Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Toimittaja Rakel Liekki kävi YleX:n perjantai-illan Disko2000-ohjelmassa Matti Airaksisen ja DJ Orionin vieraana. Liekki on tällä hetkellä kiireinen Rakelin kuplassa -ohjelmansa lisäksi myös UMK:n takia. Rakel juonsi UMK:n esikatselumaratonin sekä johtaa jälkimodulointia UMK-karsinnoissa. Liekki tunnustaa olevansa todellinen viisufani. Myös omassa ohjelmassaan toimittaja haluaa tuoda lähtökohtansa avoimesti esille.

- Teen ohjelmaa avoimesti ja läpinäkyvästi omista lähtökohdistani. En piilota viestiä näennäiseen objektiivisuuteen. Olen feministi ja kukkahattutäti, Liekki kertoo.

Toimittaja laittaa persoonansa likoon myös sosiaalisessa mediassa. Liekki on hyvin aktiivinen Twitterissä, Snapchatissä ja Facebookissa.

- Olen tavoitettavissa kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Saan sitä kautta paljon palautetta. Se on mulle luonteva tapa tehdä asioita. Iso osa mun ohjelman aiheistakin tulee somesta.

Parikymppisestä asti julkisuudessa ollut Rakel Liekki on tottunut rajuun palautteeseen.

- Mulla on myös teflon-pinnoite kritiikin suhteen. Se on osa tätä aikaa, että sellaista palautetta tulee. Olen saanut parikymppisenä tyttönä jo tappouhkauksia ja olen ollut eri lehtien mielestä liian lihava tai liian laiha. Keskityn itse vain tekemään omaa juttuani.

Vapaa-ajalla Liekki välttelee negatiivisia some-viestejä. Esimerkiksi Facebookia toimittaja käyttää enemmän työajalla.

- Jos mulla on työpäivän jälkeen sellainen olo, etten jaksa mitään paskanjauhantaa, niin en mene Facebookiin, vaan selaan Instagramia tai katson ihmisten snäppejä.

Katso video alta.

Lue myös:

Yle Kioski uudistuu – Rakel Liekki kurottaa kuplansa ulkopuolelle ja Musta Barbaari pursuaa positiivisuutta

Paleface ja Rakel Liekki sulkeutuvat vuorokaudeksi konttiin – tarkoituksena levittää tietoa ihmissalakuljetuksesta

Cristal Snow ja Sandhja nousivat suosikeiksi Uuden Musiikin Kilpailun esikatselussa