Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat Weekend Festivalin uudet kiinnitykset: Suomen suurin artistibudjetti

Weekend Festivalilla nähdään ennätyksellinen yli kolmen miljoonan euron arvoinen artistikattaus.

Steve Aoki // Kuva: www.facebook.com/djaoki

Helsingissä 5.-6. elokuuta järjestettävä Weekend Festival tarjoaa yleisölleen ennennäkemättömän mittavan artistikattauksen. Uusimpina tähtinä julkistetaan Yhdysvaltain suosituimpiin DJ-artisteihin lukeutuva Steve Aoki, kansainvälisen DJ Magazinen listauksen ykkössijaa pitävä belgialainen DJ-kaksikko Dimitri Vegas & Like Mike sekä suosittu australialainen EDM-duo Knife Party.

Jo aiemmin Weekend Festivalille on julkaistu muun muassa Animals-kappaleellaan suosioon noussut Martin Garrix, yli kolme miljoonaa YouTube-katsojaa yhden kuukauden aikana kerännyt Axwell & Ingrosso sekä kahtena vuonna maailman parhaaksi DJ:ksi valittu Hardwell.

- Tämänvuotinen artistibudjettimme on tiettävästi Suomen suurin, eli kaikkiaan runsaat kolme miljoonaa euroa. Haluamme tarjota festariyleisölle erityisen paljon artisteja, jotka eivät ole Suomessa aiemmin käyneet, kertoo Weekend Festivalin markkinoinnista vastaava Jyri Heikkinen.

Muita Weekend Festivalin uusia julkistuksia ovat Infected Mushroom, Sigma, Tungevaag & Raaban, Alan Walker, DJ BL3ND, Jack Perry, Matisse & Sadko, Mr. Belt & Wezol, Sigala sekä kotimaiset DJ Dose, DJ Orion, DJane7 ja Rony Rex.

Lisää artisteja julkaistaan lähiaikoina. Weekend Festivalin liput tulevat myyntiin 15. helmikuuta.

Lue myös:

Uusia kiinnityksiä Weekend Festivaliin: mm. Martin Garrix, Lost Frequencies ja Hardwell

Palaa hurmoksellisiin Weekend Festival -tunnelmiin tämän videon avulla – bongaatko itsesi?

Weekend Festival laajenee Ruotsiin – pitopaikka Suomessa ratkeaa pian