Hyppää pääsisältöön

Kate Winslet myöntää talk show'ssa: Rose antoi Jackin kuolla Titanicissa

Rosea näytellyt Winslet kertoi näkemyksistään Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa.

Jackin ja Rosen rakkaustarina päättyi traagisesti. // Kuva: Paramount Pictures

Yksi elokuvahistorian rakastetuimmista rakkaustarinoista on Jack Dawsonin (Leonardo DiCaprio) ja Rose DeWitt Bukaterin (Kate Winslet) romanssi Titanicissa. Kaksikon salamarakkaus päättyy aivan liian nopeasti, kun Titanic uppoaa, eikä Jack selviydy.

Titanicin surullisessa kohtauksessa Rose pelastautuu meressä kelluvan oven päälle. Jack ei kipua Rosen kanssa oven päälle, eikä selviä taistelusta hyytävässä vedessä.

Kohtaus on herättänyt paljon tunteita. Fanit ovat halunneet osoittaa, että Jack ja Rose olisivat kumpikin mahtuneet oven päälle, eikä Jackin olisi tarvinnut kuolla. Nyt Rosea näytellyt Kate Winslet myöntää olevansa samaa mieltä monien fanien kanssa.

- Olen sitä mieltä, että Jack olisi mahtunut oven päälle, Winslet sanoi Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa maanantaina.

Winslet kertoo Kimmelin haastattelussa lisäksi siitä, miten innoissaan ihmiset yhä ovat, kun näkevät DiCaprion ja hänet samassa paikassa. Näyttelijät bongattiin viimeksi lauantaina yhdessä Screen Actors Guild -gaalassa, jossa DiCaprio pokkasi parhaan miespääosan palkinnon.

- Siinä on jotain ihanaa, että ihmiset yhä innostuvat. Elokuvasta on jo melkein 20 vuotta. Minusta ja Leosta huomio on yhä imartelevaa, Winslet sanoo.

Ovidebatti sen sijaan jakaa mielipiteet.Titanicin ohjaaja James Cameron on tyrmännyt teoriat siitä, että Jack ja Rose olisivat kummatkin voineet pelastautua oven päällä. Cameronin mukaan ei ole kyse siitä, etteivätkö Jack ja Rose mahtuisi ovelle yhdessä. Ohjaajan mukaan ovi ei olisi voinut kellua ja kannatella kahta ihmistä samaan aikaan.

Oli miten oli, Jack, we will never let go!

Katso kuva Giphystä

Lue myös:

Yhdeksän syytä, joiden vuoksi nyt on Leonardo DiCaprion vuoro voittaa Oscar

Titanicin ykkösluokan viimeinen lounasmenu huutokaupattiin, hinta kipusi 88 000 dollariin

Tältä Titanic-elokuvan tunnusbiisi olisi kuulostanut 1950-luvulla 

Lähteet: Mashable