Hyppää pääsisältöön

Pori Jazz kiinnitti uusia artisteja – Seinabo Sey nähdään Kirjurinluodolla

Heinäkuussa järjestettävä Pori Jazz täydensi esiintyjäkaartiaan kuudella uudella kiinnityksellä.

Seinabo Sey // Kuva: https://www.facebook.com/seinabosey

Ruotsalainen Seinabo Sey esiintyy ensi kesänä Pori Jazzeilla. Vahvaäänisen laulajattaren pop-musiikissa kuuluvat vahvat soul-vaikutteet, ja hänen on povattu ponnistavan Ruotsin seuraavaksi maailmanlaajuiseksi tähtiartistiksi. Artisti julkaisi viime syksynä debyyttialbuminsa Pretend, joka on saanut kiitosta kansainvälisessä musiikkimediassa.

Pori Jazzin muita uusi kiinnityksiä ovat myös skotlantilainen soul- ja funk-yhtye Average White Band, norjalaiskokoonpano Jaga Jazzist, yhdysvaltalaiskitaristi Lionel Loueke trioineen, brittikokoonpano Matthew Halsall & The Gondwana Orchestra sekä pianisti Kari Ikonen uuden Ikonostasis-projektinsa kanssa.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään ensi kesänä 14.–16. heinäkuuta.