Hyppää pääsisältöön

Ruisrock paljasti uusia artisteja: Ruissalossa esiintyvät Macklemore & Ryan Lewis, MØ ja Major Lazer

Myös muun muassa JVG, Sanni ja Chisu esiintyvät festareilla.

Macklemore & Ryan Lewis Grammy-gaalassa. // Kuva: PAUL BUCK/EPA

Kesän klassikkofestareihin kuuluva Ruisrock paljasti tiistaina uusia artistikiinnityksiä. Festareilla esiintyvät ensi kesänä muun muassa tuottajapari Macklemore & Ryan Lewis, joiden hittibiisi Downtown on soinut radiokanavilla ahkerasti syksyllä ja talvella. Kaksikolta tulee uusi albumi helmikuussa.

Turun Ruissaloon saapuu myös tanskalainen elektropop-tähti . Myös Major Lazer on saapumassa Ruissiin, joten fanit varmasti jäävät jännittämään, kuullaanko MØn ja Major Lazerin jättihitti Lean On festareilla. MØn piti esiintyä Ruississa jo viime kesänä, mutta keikka peruuntui ääniongelmien takia.

Lisäksi Ruisrockissa nähdään brittitrio Years & Years, joka ihastutti viime kesänä Flow’ssa Helsingissä. Ruotsista Ruissiin saapuvat laulajatähdet Zara Larsson ja Seinabo Sey, joka on myös Pori Jazzeilla.

Kotimaisista artisteista festareilla esiintyvät muun muassa JVG, Chisu, Sanni, Stig, Ronya, Paperi T ja Roope Salminen & Koirat.

Ruisrock järjestetään Turun Ruissalossa 8.-10. heinäkuuta. Festarin kiinnityksistä on kerrottu aiemmin jo AIR ja Cheek. YleX on yksi festivaalin pääyhteistyökumppaneista.

Lue myös:

Pori Jazz kiinnitti uusia artisteja – Seinabo Sey nähdään Kirjurinluodolla 

Lisää Flow’n esiintyjiä julki: New Order ja The Last Shadow Puppets Suvilahdessa elokuussa 

Ruisrock kiinnitti ranskalaisen elektropop-yhtye Airin

Provinssin esiintyjäkattaus kasvaa: Flogging Molly ja Disco Ensemblen vuoden ainoa festarikeikka

Ilosaarirock kiinnitti Cheekin

Tässä ovat Weekend Festivalin uudet kiinnitykset: Suomen suurin artistibudjetti