Hyppää pääsisältöön

Taipumaton

Taipumaton-sarja, yle tv1
Kovan luokan rikollisia jahtaavat Valerie (Lorraine Ashbourne, vas.), Cartwright (Ewan Stewart), Ash (O-T Fagbenle), Martin (Charlie De Melo), Tommy (Robert Lonsdale) ja Kim (Anna Skellern). Taipumaton-sarja, yle tv1 taipumaton,Yle TV1

TV1 sunnuntaisin 9.7. - 27.8.2017 klo 22.00 - 22.50, Yle Areenassa 7 päivää

Lontooseen sijoittuva jännityssarja Taipumaton (16) kertoo poliisin erikoisyksiköstä, jonka tehtävänä on saada kiinni Britannian vaarallisimpia rikollisia.

Sarjan on käsikirjoittanut Strike Back -sarjasta tuttu Tony Saint. Ohjauksesta vastaa Luther- ja The Musketeers -sarjoja ohjannut Farren Blackburn. Ykkönen esittää uusintana sarjan kahdeksan jaksoa.

Isot tekijät kiikarissa

Sarjan päähenkilö, kokenut poliisi Marcus Ashton (O-T Fagbenle) rakastaa kahta asiaa: perhettään ja omaa työtään.

Jokainen rikosjuttu on miehelle henkilökohtainen haaste, jossa epäonnistuminen tekee kipeää. Toistaiseksi Marcus on joutunut jahtaamaan vain alamaailman pikkurikollisia, mutta toiveena on päästä käsiksi isoihin tekijöihin.

Miehen elämä muuttuu, kun erikoisyksikkö (Anna Skellern, Charlie De Melo, Ewan Stewart, Lorraine Ashbourne ja Robert Lonsdale) pestaa Marcuksen riveihinsä. Yksikön on pysäytettävä raaka rikollispomo nimeltä Roach (Trevor Eve).

Taipumaton-sarja, yle tv1
Rikollispomo Roachin (Trevor Eve, vas.) apurina toimii Docker (Gary Beadle). Taipumaton-sarja, yle tv1 taipumaton,Yle TV1

Onko hinta liian kova?

Työ erikoisjoukoissa tarjoaa Marcusille hänen kaipaamaansa adrenaliinia, mutta tahti on kiivas ja riskit ovat kovat.

Viekö uusi pesti miehen mennessään, ja minkä hinnan hän siitä joutuu maksamaan? Entä jos ainut keino pysäyttää rikollispomo on panna itsensä likoon ja saattaa kaikki rakkaansa vaaraan. Onko uhraus liian suuri?

Pääosissa nähdään myös Jo Joyner (Lorna-vaimo), Jeany Spark (Gemmill), Gary Beadle (Docker) ja Lee Boardman (Xavier).

The Interceptor. Tuotanto: BBC, Britannia, 2015. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2016.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.