Hyppää pääsisältöön

Taipumaton

Taipumaton-sarja, yle tv1
Kovan luokan rikollisia jahtaavat Valerie (Lorraine Ashbourne, vas.), Cartwright (Ewan Stewart), Ash (O-T Fagbenle), Martin (Charlie De Melo), Tommy (Robert Lonsdale) ja Kim (Anna Skellern). Taipumaton-sarja, yle tv1 taipumaton,Yle TV1

TV1 sunnuntaisin 9.7. - 27.8.2017 klo 22.00 - 22.50, Yle Areenassa 7 päivää

Lontooseen sijoittuva jännityssarja Taipumaton (16) kertoo poliisin erikoisyksiköstä, jonka tehtävänä on saada kiinni Britannian vaarallisimpia rikollisia.

Sarjan on käsikirjoittanut Strike Back -sarjasta tuttu Tony Saint. Ohjauksesta vastaa Luther- ja The Musketeers -sarjoja ohjannut Farren Blackburn. Ykkönen esittää uusintana sarjan kahdeksan jaksoa.

Isot tekijät kiikarissa

Sarjan päähenkilö, kokenut poliisi Marcus Ashton (O-T Fagbenle) rakastaa kahta asiaa: perhettään ja omaa työtään.

Jokainen rikosjuttu on miehelle henkilökohtainen haaste, jossa epäonnistuminen tekee kipeää. Toistaiseksi Marcus on joutunut jahtaamaan vain alamaailman pikkurikollisia, mutta toiveena on päästä käsiksi isoihin tekijöihin.

Miehen elämä muuttuu, kun erikoisyksikkö (Anna Skellern, Charlie De Melo, Ewan Stewart, Lorraine Ashbourne ja Robert Lonsdale) pestaa Marcuksen riveihinsä. Yksikön on pysäytettävä raaka rikollispomo nimeltä Roach (Trevor Eve).

Taipumaton-sarja, yle tv1
Rikollispomo Roachin (Trevor Eve, vas.) apurina toimii Docker (Gary Beadle). Taipumaton-sarja, yle tv1 taipumaton,Yle TV1

Onko hinta liian kova?

Työ erikoisjoukoissa tarjoaa Marcusille hänen kaipaamaansa adrenaliinia, mutta tahti on kiivas ja riskit ovat kovat.

Viekö uusi pesti miehen mennessään, ja minkä hinnan hän siitä joutuu maksamaan? Entä jos ainut keino pysäyttää rikollispomo on panna itsensä likoon ja saattaa kaikki rakkaansa vaaraan. Onko uhraus liian suuri?

Pääosissa nähdään myös Jo Joyner (Lorna-vaimo), Jeany Spark (Gemmill), Gary Beadle (Docker) ja Lee Boardman (Xavier).

The Interceptor. Tuotanto: BBC, Britannia, 2015. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2016.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.