Hyppää pääsisältöön

Wilman ja Ollin kolmiodraama nousi pintaan

Ohjelman toisessa jaksossa neljä tunnettua suomalaista ja heidän puolisonsa aloittivat parisuhdevalmennuksen Viron Saarenmalla. Päivän tunnelmia sävytti Wilma Schlizewskin ja miehensä Olli Väätäisen kolmiodraama. ”Kysymys on irtipäästämisestä”, Wilma kiteytti tilanteen.

Wilma ja Olli keskustelivat valmentaja Tony Dunderfeltin kanssa tilanteestaan yhdessä, erikseen ja vielä kerran yhdessä. Wilma pelkäsi ”hajoavansa” ja ihmetteli, kuinka vaikeaa hänen on irrottautua ahdistavasta asetelmasta. Tony ehdotti pariskunnalle ”ihmissuojeluohjelmaa” tilanteen selkiyttämiseksi.

Ensimmäisen valmennuspäivän teema oli ristiriitojen ratkaisu. Päivän aluksi Tony lähetti pariskunnat melomaan merelle. Ninja Sarasalon yhteistyö miehensä Yoshikin kanssa paljasti, että hänellä oli hieman oppimista siinä, kuinka ratkaista vaikea tilanne rakentavasti.

Tony komensi pariskunnat myös riitelemään oman usein toistuvan riitansa muiden edessä. Harjoitteen jujuna on se, että puolisoiden on esitettävä tilanteessa toisiaan – näin jokainen pääsee näkemään, miltä oma riitelytyyli näyttää kumppanin silmin. Näyttelijä Lena Meriläinen ja miehensä Olli ottivat tehtävästä kaiken irti.

Sarjan päähenkilöt aloittivat suhteidensa solmukohtien avaamisen sarjan avausjaksossa, jossa julkistettiin myös heidän Elämä pelissä –parisuhdetestistä saamansa tulokset.

Seuraavassa neljässä, tiistaisin klo 20:00 Yle TV1:llä esitettävässä puolituntisessa jaksossa parit jatkavat rakkauden taitojen opettelemista Tonyn vetämällä parisuhdeleirillä Saarenmaalla. Sarjan päätösjaksossa maaliskuussa selvitetään, onko pariskuntien rakkaus vahvistunut.

 • Studio täyttyi rakkaudesta

  Yhteenveto sarjan viimeisestä jaksosta

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selvitettiin, miten pariskunnat ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen parisuhdevalmennuksen opetuksia arjessaan. Päätösjakso uusitaan Yle TV1:llä perjantaina 11.3. klo 23.00 ja sunnuntaina 13.3. klo 10.00.

 • Uudet rakkausarviot julkistetaan

  Parit saavat uudet rakkausarviot sarjan viimeisessä jaksossa

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selviää, onko Tony Dunderfeltin valmentamien pariskuntien rakkaus vahvistunut. Lena ja Olli, Toni ja Heidi sekä Ninja ja Yoshiki kertovat, miten he ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen valmennusleirin opetuksia arjessaan. Sarjan päätösjakso esitetään sunnuntaina 6.3. klo 19.30.

 • Kyyneleet virtasivat parisuhdeleirillä

  Tiivistelmä kuudennen jakson tapahtumista

  Onnen ja liikutuksen kyynelet valtaavat parisuhdeleirin, kun Tony pisti Elämä pelissä –ohjelman viime jaksossa kunkin valmennettavan kirjoittamaan ja pitämään puolisolleen kiitospuheen. Kuudes jakso uusitaan sunnuntaina 6.3. klo 14:30 ja maanantaina 7.3. klo 9:30.

 • Tonyn tv-harjoite: Kiitospuhe puolisolle

  Ohjeet kiitollisuus-harjoitteen tekemiseen

  Tunnetko, että puolisosi ei arvosta sinua niin paljon kuin pitäisi? Entä oletko itse ilmaissut hänelle kiitollisuutta niin usein kuin hän olisi ansainnut? Psykologi Tony Dunderfelt antaa ohjeet, kuinka kumppanit voivat kirjoittaa ja pitää toisilleen rakkautta syventävän kiitospuheen. Elämä pelissä -parit tekivät saman harjoitteen sarjan kuudennessa jaksossa.