Hyppää pääsisältöön

Suomalainen musiikki vahvasti esillä Tallinnassa – mukana tuoreita kykyjä ja konkareita

Kotimainen musiikki esittäytyy näyttävästi eri puolilla Tallinnaa Jaakko Eino Kalevista Stam1naan.

Noah Kin // Kuva: Juhani Kenttämaa

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Tallinn Music Week on julkistanut koko ohjelmistonsa. Mukana viikon kestävillä kaupunkifestivaaleilla on lukuisia artisteja eri maista. Suomesta TMW:ssa nähdään musiikkia metallista elektroon.

Flow Festival on mukana tapahtumassa oman Off Flow -illan merkeissä perjantaina huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Off Flow’ssa lavalla nähdään joukko kansainvälisesti menestyneitä suomalaisartisteja, kuten elektrotaituri Jaakko Eino Kalevi, hiphop-lahjakkuus Noah Kin, arvostettu teknotuottaja ja DJ Samuli Kemppi, Lil Tony sekä Trevor Deep Junior. Lisäksi Off Flow'ssa esiintyvät virolaiset Dj Raul Saaremets ja Haigla Pidu -ryhmän Ats & Kris.

Tuska Festival isännöi yhdessä virolaisen Trash Metal Clubin kanssa illan Von Krahlissa. Lavalla nähdään muun muassa kotimaiset metallikonkarit Stam1na ja Mokoma, tanskalainen Hellhorse, virolainen deathmetal-yhtye Goresoerd, noise-doom duo Talbot sekä Evestus.

Weekend Festival Baltic järjestää elekrtonisen musiikin illan Club Hollywoodissa lauantaina 2. huhtikuuta. Lavalle nousevat muun muassa Cartoon, Planeet, Bombossa Brothers sekä kotimaiset Alex Mattson sekä HeavyWeight.

Tallinn Music Week (TMW) järjestetään Tallinnassa 28. maaliskuuta -3. huhtikuuta. Tapahtuma on yksi Euroopan arvostetuimmista kaupunkifestivaaleista.

Lue myös:

The Guardianin toimittaja suomalaisbändistä: Kuin White Stripes amfetamiinipäissään

Suomalainen musiikkivienti ei ole enää vain hevin harteilla – kasvua pari miljoonaa vuodessa