Hyppää pääsisältöön

Doritoksen Super Bowl -mainos sai Twitterin suunniltaan – kohdusta putkahtanut lapsi järkytti osaa katsojista

Jotkut ovat twiitanneet lopettavansa tortillasipsien syömisen mainoksen vuoksi. Osa on kuitenkin sitä mieltä, että Doritoksen mainos oli koko Super Bowlin parhain.

Doritoksen mainoksen esittäminen maksoi valmistajalle viisi miljoonaa dollaria. // Kuva: YouTube.com / Doritos®

Amerikkalaisen jalkapallon finaali Super Bowl on Yhdysvaltojen katsotuin tv-lähetys. Viime vuonna lähestystä katsoi yli 114 miljoonaa amerikkalaista. Vuoden 2016 lukuja ei ole vielä selvillä. On mahdollista, että viime vuoden katsojaennätys rikottiin, sillä katsojamäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta.

Se tarkoittaisi sitä, että yli 115 miljoonaa ihmistä näki tortillasipsejä valmistavan Doritoksen mainoksen. Keskustelua herättäneessä mainoksessa syntymätön lapsi hamuaa Doritokseja niin paljon, että ponkaisee ulos äitinsä kohdusta päästäkseen maistamaan valmistajan sipsejä.

Mainos on Twitter-kommenteista päätellen tehnyt tehtävänsä ja jäänyt ihmisten mieliin – tosin hieman kyseenalaisella tavalla. Monet Twitter-käyttäjät närkästyivät nähtyään, mihin Doritos-himo voi johtaa. Osan mukaan Doritos syyllistyi jopa aborttiin.

Läheskään kaikki eivät menneet sikiön Doritos-himosta sekaisin. Osan mielestä mainos oli hyvä, jopa koko Super Bowlin paras. Tätä mieltä on esimerkiksi Dwayne Johnson eli The Rock.

30 sekunnin mittainen mainoksen esittäminen maksoi Doritokselle viisi miljoonaa dollaria.

Lue myös:

Megatähdet hurmasivat Super Bowlissa – Beyoncén nahka-asu oli kunnianosoitus Michael Jacksonille

Super Bowlin aikaan mainostajat sekoavat – 30 sekunnin spotti maksaa viisi miljoonaa dollaria