Hyppää pääsisältöön

Liberaali kokeilija

Kuvassa Sonja Ollila (Hennariikka Laaksola).
Sonja Ollilaa näyttelee Hennariikka Laaksola. Kuvassa Sonja Ollila (Hennariikka Laaksola). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Sonja Ollila,Hennariikka Laaksola

Sonja on älykäs, liberaali ja kyseenalaistava nuori nainen.

Hän haluaa elämältä mahdollisimman paljon erilaisia kokemuksia. Sonja on kokeilija myös ihmissuhteissaan, ja hän on vapaamielinen.

Ennen psykologian opintojaan Sonja on matkustellut paljon ja ollut pari vuotta Tartossa opiskelemassa. Sonja siis osaa viron kielen.

Nyt Sonja haluaa ymmärtää ihmistä, itseään ennen kaikkea. Hän haluaa kehittää oman terapiametodin, sillä hän kyseenalaistaa perinteisiä metodeja ja haluaa testailla myös epätieteellisiä terapiakeinoja.

Nuori nainen on keskiluokkaisen espoolaisperheen esikoistytär. Lapsuuden perheessään hän on kuitenkin jäänyt pikkusiskonsa, nousevan ja lupaavan tennistähden, varjoon.

Liikunnallinen Sonja vieroksuu kilpaurheilua, mutta harrastaa mm. akrobatiajoogaa. Hän myös julkaisee #EGOvlogi -nimistä videopäiväkirjaa.

Mukana tuotantokausilla 6-9

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.