Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Lope & Kantola

Lope & Kantola ammetaa vahvoista trance-taustoista, mutta ovat uudistaneet tyyliään jatkuvasti. Tällä hetkellä kaksikko seikkailee progressiivisen housen maailmassa, jota vahvistavat popkoukuilla ja ennakkoluulottomalla asenteella.

Lope & Kantola

Perustamisvuosi: 2011

Kotipaikkakunta: Tampere & Oulu

Musiikkityyli: Progressiivinen elektro-house

Kokoonpano: Ville Lope & Marko Kantola

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

DJ Orion vinkkasi Lope & Kantolan Uuden musan vuoroille ja hyvä näin. Down esittelee hyväntuulista elektrokikkailua, joka sopii niin yökerhojen tanssilattioille kuin keskellä päivää energiajuoman korvaajaksi. Down pistää kuulijan virnistämään ja hikoilemaan villlisti samaan aikaan.

Odotamme:

Jos Lope & Kantola lyövät läpi Suomen ulkopuolella, on hauska kuulla, miten duo lausutaan ulkomailla. Konemusiikin maailmassa kaksikko saattaakin olla jo tuttu nimi, mutta suuremman yleisön kannattaa pitää Lope & Kantolaa silmällä.

Lope & Kantola: Down