Hyppää pääsisältöön

Riemukkaita oivalluksia Pikku Kakkosen Nallen kanssa

Pikku Kakkonen: Nalle ja Apina
Pikku Kakkonen: Nalle ja Apina Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen nalle

Lastenkirjailija Eppu Nuotion käsikirjoittaman Nalle-sarjan parissa vietetään aurinkoisia tuokioita kahdenkymmenen osan verran. Pikku Kakkosen keskiviikkoiltojen uutuussarjassa seurataan Nallen ja Apinan leikkejä, joissa syntyy riemukkaita oivalluksia muodoista, väreistä, mauista ja tunteista. Kaverusten menossa mukana on myös pienten lasten tuntema klassikkohahmo, keltainen kylpyankka.

Nalle-sarja on suunnattu erityisesti perheen pienimmille katsojille. Lorumittaan kirjoitettu teksti on omiaan kutkuttelemaan 3-vuotiaiden kielikorvaa. Kertojan äänenä kuullaan näyttelijä Erja Mantoa. Kahden ilmeikkään näyttelijän, Karoliina Vanteen (Nalle) ja Martti Mannisen (Apina) yhteistyöstä syntyy vauhtia ja komiikkaa, joka tempaa kaikenikäiset katsojat mukaan leikkiin.

Ohjelman musiikin takana ovat lastenmusiikin konkarit, useaan kertaan palkittu säveltäjä Soili Perkiö ja laulujen sovittaja Matti Kallio. Laulujen melodiat ja sanoitukset jäävät kerta kuulemalta mieleen ja niitä onkin perheen pienimpien helppo laulaa mukana.

Nalle-sarja on ilmestynyt dvd:llä ja sarjan eloisa musiikki cd:llä.

Nalle Areenassa.

Asiasana: musiikki
Asiasana: musiikki Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: huumori
Pikku Kakkosen asiasanat: huumori Pikku Kakkonen,asiasanat

Muokattu 1.2. Lisätty asiasanat.

Lisää ohjelmasta

Kommentit