Hyppää pääsisältöön

Romanttinen pomottaja

Kuvassa Reino Tuominen (Aku Sipola).
Reino Tuomista näyttelee Aku Sipolaa. Kuvassa Reino Tuominen (Aku Sipola). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Reino Tuominen,Aku Sipola

Reino on energinen ja fyysinen tyyppi, joka etsii sitä ainoaa oikeaa. Nuorella miehellä on avulias ja romanttinen luonne, ja hän uskoo rakkauteen ensisilmäyksellä.

Reino ottaa kriisitilanteissa mieluusti ohjat käsiinsä, ja tämä piirre yhdessä voimakkaan kilpailuvietin kanssa johtaa miehen usein tukaliin tilanteisiin.

Poliisiksi tähtäävä Reino on elänyt alakouluvuotensa Virtauksessa ja ollut Tomin ystävä. Yläasteen ja lukion Reino on käynyt Seinäjoella. Lukion jälkeen hän suoritti armeijan ja järjestysmieskortin.

Reinon isovanhemmat asuvat Virtauksessa, ja heihin Reinolla on lämpimät välit.

Liikunnallinen mies harrastaa useita eri urheilulajeja ja kulkee paikasta toiseen kilpapyörällään. Energisyytensä ja fyysisten harrastustensa vuoksi Reinolla on pohjaton ruokahalu.

Mukana tuotantokausilla 6-9.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.