Hyppää pääsisältöön

Hiljainen humoristi

Rasmus Nikko Uusi Päivä sarjasta
Rasmusta näyttelee Ville-Veikko Airaniemi. Rasmus Nikko Uusi Päivä sarjasta Kuva: Yle/Uusi Päivä Uusi päivä (tv),Rasmus Nikko,ville-veikko airaniemi

Rasmus Nikko on Vihreiden Valojen kitaristi ja Maria Nikon isoveli.

Hymyilevä ja aina tyynen hyväntuulinen Rasmus on viihtynyt Vihreiden Valojen riveissä varusmiespalveluksen aiheuttaman tauon jälkeen.

Rasmus antaa kitaran laulaa, eikä liikoja tuo itseään esille. Nuori mies nauttii bändissään ja ystäväpiirissään suurta luottamusta ja arvostusta, sillä hänen seurassaan on helppo viihtyä.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.