Hyppää pääsisältöön

Valoisa energiapakkaus

Cicca Kallas Uusi Päivä sarjasta
Ciccaa näyttelee Siiri Partanen. Cicca Kallas Uusi Päivä sarjasta Kuva: Yle/Uusi Päivä Uusi päivä (tv),Cicca Kallas,Siiri Partanen

Cicca Kallas on taitava muusikko ja Vihreiden Valojen laulava rumpali.

Cicca on kasvanut positiiviseksi ja oman arvonsa tuntevaksi nuoreksi naiseksi musiikkibisneksessä kokemiensa takaiskujen kautta.

Upeasta punapäästä olisi soolourallekin, mutta tällä hetkellä Cicalle riittää musiikin tekeminen ja esittäminen tamperelaistuneen Vihreät Valot -bändin riveissä.

Elämän tärkeät asiat löytyvät läheltä: Turpiini-kuppilan house-bändissa soittaa myös Cicca Kallaksen poikaystävä Aapo Rönkkö.

Mukana tuotantokausilla 1-7

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.