Hyppää pääsisältöön

Wilma ja Olli jättivät leirin

Ohjelmasarjan viime jaksossa parisuhdeleiri koki rajun käänteen, kun Wilma ja Olli keskeyttivät valmennuksen jo toisen päivän aamuna. Ensin lähti paikalta Olli, joka suuntasi lähimmälle lentokentälle. Wilma jäi puimaan tilannetta hetkeksi aikaa, mutta lopulta hänkin karautti pois.

Wilman ja Ollin poislähdön taustalla oli edellispäivän kostea illanvietto, jonka aikana heidän konfliktinsa kärjistyi äärimmilleen. Tapahtumasarja johti kyyneliin ja puhutti leiriläisiä pitkin päivää.

Päivän valmennusteema oli puolison tunteminen. Valmentaja Tony Dunderfelt teetti jäljelle jääneillä valmennettavilla testejä, joiden avulla he oppivat tuntemaan paremmin kumppaninsa.
Niin sanotussa Big Five –persoonallisuustestissä kukin leiriläinen arvioi sekä itseään että omaa kumppaniaan. Moni huomasi arvioineensa puolisoaan eri tavalla kuin tämä itse. Esimerkiksi Tonin puolisolle Heidille tuli yllätyksenä se, että hänen miehensä pinnan alla kätkeytyy melkoisia tunnevaihteluja.

Pariskunnista suurimmat persoonallisuuserot ilmenivät Lenan ja Ollin välillä. Testin mukaan Ollia leimaa ulospäinsuuntautuneisuus, kun taas Lena on miestään vetäytyvämpi ja levottomampi.
Ulospäinsuuntautuneisuus korostui myös Ninjan, Yoshikin ja Tonin kohdalla, joskaan ei samassa mitassa kuin Ollin tapauksessa. Ninjaa ja Lenaa taas yhdisti se, että he ovat testin mukaan suurpiirteisempiä kuin muut leiriläiset.

Lue lisää kauden teemasta sekä ensimmäisen ja toisen jakson tapahtumista.

 • Studio täyttyi rakkaudesta

  Yhteenveto sarjan viimeisestä jaksosta

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selvitettiin, miten pariskunnat ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen parisuhdevalmennuksen opetuksia arjessaan. Päätösjakso uusitaan Yle TV1:llä perjantaina 11.3. klo 23.00 ja sunnuntaina 13.3. klo 10.00.

 • Uudet rakkausarviot julkistetaan

  Parit saavat uudet rakkausarviot sarjan viimeisessä jaksossa

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selviää, onko Tony Dunderfeltin valmentamien pariskuntien rakkaus vahvistunut. Lena ja Olli, Toni ja Heidi sekä Ninja ja Yoshiki kertovat, miten he ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen valmennusleirin opetuksia arjessaan. Sarjan päätösjakso esitetään sunnuntaina 6.3. klo 19.30.

 • Kyyneleet virtasivat parisuhdeleirillä

  Tiivistelmä kuudennen jakson tapahtumista

  Onnen ja liikutuksen kyynelet valtaavat parisuhdeleirin, kun Tony pisti Elämä pelissä –ohjelman viime jaksossa kunkin valmennettavan kirjoittamaan ja pitämään puolisolleen kiitospuheen. Kuudes jakso uusitaan sunnuntaina 6.3. klo 14:30 ja maanantaina 7.3. klo 9:30.

 • Tonyn tv-harjoite: Kiitospuhe puolisolle

  Ohjeet kiitollisuus-harjoitteen tekemiseen

  Tunnetko, että puolisosi ei arvosta sinua niin paljon kuin pitäisi? Entä oletko itse ilmaissut hänelle kiitollisuutta niin usein kuin hän olisi ansainnut? Psykologi Tony Dunderfelt antaa ohjeet, kuinka kumppanit voivat kirjoittaa ja pitää toisilleen rakkautta syventävän kiitospuheen. Elämä pelissä -parit tekivät saman harjoitteen sarjan kuudennessa jaksossa.