Hyppää pääsisältöön

Robin tanssii ensimmäistä kertaa lauantain 13.2. UMK-lähetyksessä

Suomen suosituimpiin muusikoihin kuuluva Robin esiintyy Uuden Musiikin Kilpailun Karsinta 2 -lähetyksessä lauantaina 13.2. Kyseessä on Miten eskimot suutelee? -kappaleen ensiesitys televisiossa! Yksityiskohdat jääköön vielä salaisuudeksi, mutta esiintymisen sisältöä on suunniteltu Euroviisujen hengessä. Lähetys alkaa klo 21 Yle TV2:lla.

Tavoitimme Robinin Pasilan TV-studioilta, lauantain esityksen harjoituksista:

Robin kertoo, että häntä jännittää, kuinka koreografia tulee sujumaan. "Rankkaa, kun tähän pitäisi vielä laulaakin", hihkaisee poppari lavalta ensimmäisen läpimenon jälkeen.

Millainen tanssitausta hänellä sitten on? Vastaus kuuluu Robinin suusta yksiselitteisesti: "Ei mitään". UMK:n Karsinta 2 on ensimmäinen kerta, kun Robinilla on tiukka tanssikoreografia show'ssaan. Laulaja tanssii siis ensimmäistä kertaa julkisesti 13.2. Yle TV2:lla. Jännittävää!

Harjoituksia ohjannut koreografi Reija Wäre ei ole huolissaan. "Näkee, että hän on liikunnallisesti tosi lahjakas. Jos on kahdessa viikossa treenannut liikkeensä tuohon kuntoon, ei ole mitään ongelmaa", koreografi hymyilee harjoituksen tauolla ja jatkaa: "Suomessa ei ole kovin monta miesartistia, joka voisi vetää tällaisen tanssi-show'n. Antti Tuisku tulee mieleen lisäksi."

Wäre on suunnitellut Robinin show'n, mutta osa koreografiasta viittaa Miten eskimot suutelee -musiikkivideoon, jota Robin itse on ollut suunnittelemassa.

Robin UMK-harjoituksissa 11.2.2016
UMK-harjoitukset Karsinta 2:sta edeltävällä viikolla Robin UMK-harjoituksissa 11.2.2016 Kuva: Yle / Lauri Leskinen Robin,umk16,Uuden Musiikin Kilpailu

Lisää Robinista harjoituksissa UMK:n Snapchat-tilillä yleumk.

Karsinta 2 -lähetyksessä la 13.2. kilpailevat Attention 2, Cristal Snow, Annica Milán & Kimmo Blom, Rafaela Truda, Ylona ja Mikael Saari. Kuudesta kilpailijasta kolme eniten ennakko- ja lähetyksen aikaisia ääniä saanutta kilpailevat euroviisuedustuspaikasta finaalilähetyksessä la 27.2.

Uusimmat sisällöt - UMK 2016