Hyppää pääsisältöön

Sanni Että mitähän vittua -kohusta: Ostin popcornia ja lueskelin ihmisten kommentteja

Sannin uutuuskappale sai aikaan kohun jo ennen ilmestymistään provosoivan nimensä takia. Poppari suhtautuu itse some-kommentteihin huumorilla.

Sanni // Kuva: Elina Leino/YleX

Etenkin pienten lasten vanhemmat vetivät herneen nenään Että mitähän vittua -kohukappaleesta, jossa Sanni laulaa yhdeksän kertaa v*ttu. Laulaja ei hermostu kommentoinnista.

- Biisillä oli hyvä odotusarvo jo somen perusteella. Ostin popcornia ja lueskelin ihmisten kommentteja, Sanni kommentoi YleX Aamussa.

Hittibiisi syntyi spontaanisti tuottaja Hank Solon kanssa. Sannin mukaan Että mitähän vittua oli tyhmä idea studiossa.

- Nauroimme sille lainille mun tuottajan kanssa vartti. Kappaletta ei laskelmoitu mitenkään. Soitin biisin levy-yhtiölle ja pistettiin se pihalle. Mun luovuutta ei rajoiteta mitenkään. Kaikki idiooteimmatkin ideat pistetään pihalle, Sanni kertoo.

Kohubiisistä on tehty myös radioystävällinen versio, jossa v*tun ensimmäinen tavu ei kuulu kunnolla. Sanni teki version joidenkin radiokanavien toiveesta.

- Ymmärrän, etteivät kaikki halua sitä sanaa kuulla radiosta työmatkalla. Tykkään molemmista versioista, mutta v*tullinen versio on the versio. Sitä jengi on tykännyt kuunnella myös Spotifyssa.

Uutisoimme torstaina, että Sannin uusi kappale rikkoi Suomen striimiennätyksen. Eilisen tiedon perusteella popparin Että mitähän vittua -singleä kuunneltiin vuorokauden aikana 294 429 kertaa. Tänään saadun tiedon mukaan päivittynyt luku on peräti 349 000.

Lue myös:

Tippa-T kiroilukeskustelusta: "Ihan sama mitä tehdään, jengi rakastaa valittamista" 

V*tun etymologia

Sanni sanoo biisissään v*ttu– mitähän uutta tässä sitten on?

Sanni selätti Cheekin - Että mitähän vittua -kohukappale rikkoi Suomen striimiennätyksen