Hyppää pääsisältöön

Karsinta 2 // Jatkoon Mikael Saari, Annica Milán & Kimmo Blom ja Cristal Snow

Uuden Musiikin Kilpailun Karsinta 2 käytiin lauantaina 13.2. klo 21 Yle TV2 -kanavalla.

Suorassa lähetyksessä esiintyivät Attention 2, Cristal Snow, Annica Milán & Kimmo Blom, Rafaela Truda, Ylona ja Mikael Saari.


Jatkoon äänestettiin Mikael Saari, Annica Milán & Kimmo Blom ja Cristal Snow.

Mikael oli jatkoon pääsystä haltioissaan. "Ei oikein voi tajuta tätä meininkiä! Vaikka olenkin kenties jäävi sanomaan, niin tämän tasoisessa kilpailussa voisi käydä miten päin vain. V***n ihanaa!", Mikael hehkutti.

Kimmo koki, että heidän esityksessään jäi petrattavaa vielä finaalin vetoa varten. "Saanko sanoa ihan rehellisesti? Me tehdään ensi kerralla kaikki vielä paremmin ja tarkemmin."

Cristal oli sekaisin jatkoon pääsystään. "Surreallistisen fantastinen fiilis, rikon tipattoman tämän takia!"

UMK:ssa on tänä vuonna uutena elementtinä ennakkoäänestys. Tällä viikolla ennakkoäänet ennustivat myös koko karsinnan lopputuloksen, sillä ennakkoäänten top-3 ja lopullisen äänestyksen top-3 olivat yhteneväiset. Iso kiitos äänestäneille sekä finalisteille Mikael Saari, Annica Milán & Kimmo Blom ja Cristal Snow ja kiitokset myös karsiutuneille kilpailijoille Attention 2, Rafaela Truda ja Ylona.

Mikael Saaren sydäntä riipivä live-veto

Annica Milánin ja Kimmo Blomin tunteikas esitys

Cristal Snown rakkaus-anthem

Kertaa illan huikeita kulissien takaisia tunnelmia yleumk-Snapchatista ja Instagramistamme. Keskustelu jatkuu yhä Twitterissä tunnisteella #UMK16. Hienoja kuvia näet myös kuvagalleriastamme!

Uusimmat sisällöt - UMK 2016