Hyppää pääsisältöön

Teknologiajätti Apple suunnittelee tv-sarjaa – tähtenä rap-legenda Dr. Dre?

Huhujen mukaan Apple aikoo tehdä uuden aluevaltauksen. Yhtiön ensimmäistä tv-sarjaa tähdittäisi mahdollisesti räppäri Dr. Dre.

Dr. Dre // Kuva: EPA/CJ GUNTHER

Jo vuosien ajan on huhuttu teknologiayritys Applen halusta tehdä oma tv-sarja. Nyt huhut ovat saaneet lisää tuulta alleen. The Hollywood Reporter kertoo, että sarjaa ollaan tekemässä, ja sen tähtenä nähtäisiin rap-legenda Dr. Dre. Lähteiden mukaan Dr. Dre toimisi myös sarjan tuottajana.

Applen alkuperäissarja on Hollywood Reporterin mukaan nimeltään Vital Signs, osaksi omaelämäkerrallinen draama. Lehden lähteiden mukaan 50-vuotias rap-artisti Dr. Dre näyttelisi yhtä sarjan päärooleista. Räppäri tekee Applen kanssa yhteistyötä jo nyt, sillä Applen omistama kuulokebrändi Beats on Dr. Dren käsialaa. Dr. Drellä on kokemusta myös elokuva-alalta, sillä räppäri tuotti viime syksynä ensi-iltansa saaneen Straight Outta Compton -rapelokuvan.

Vital Signista uutisoineiden lehtien mukaan 6-osainen sarja keskittyy Dr. Dren hahmon läpikäymiin erilaisiin tunteisiin. Sarjan oletetaan myös sisältävän väkivaltaa ja seksiä.

Vital Signs -sarja esitettäisiin todennäköisimmin Apple Music -musiikkipalvelun kautta. Apple on aiemminkin kokeillut videokuvan lähettämistä palvelun avulla, kun poppari Taylor Swiftin konserttileffa The 1989 World Tour julkaistiin Apple Musicissa.

Alkuperäissarjan julkaiseminen voisi auttaa Applea saavuttamaan suoratoistokilpailijansa Spotifyn, joka toistaiseksi hallitsee musiikkitoistomarkkinoita.

Virallista varmuutta sarjan ilmestymisestä ei kuitenkaan ole, vaikka The Hollywood Reporter väittää kuvausten olevan jo käynnissä.

Lue myös:

Ovatko Beatsin brändikuulokkeet hintansa arvoiset? Testissä merkkituotteet kohtaavat halvat vastineensa

Näin solvaat räppäriä: kolme analyysiä Straight Outta Comptonista

Apple yllättää: uusi älypuhelin julkistetaan maaliskuussa, mutta se ei ole iPhone 7