Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Lempi

Lempi

"Lempi on akustinen duo, joka soittaa aistikasta suomirokkia suurella sydämellä. Keskitymme erityisesti sanan ja soinnun pyhään yhteyteen, lyriikat ja sävellykset ovat keskiössä."

Perustamisvuosi: 2015

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Suomirock

Kokoonpano:

Alex Hyvärinen - laulu / kakkoskitara
Valtteri Pokela - kitara / taustalaulu / melodica

YleX kommentoi:

Kaunista ja koskettavaa, tuttua mutta samalla uutta ja vierasta. Lempi seikkailee vahvasti samoilla musiikinlähteillä, mistä esimerkiksi Olavi Uusivirta ja Anna Puu ovat ponnistaneet. Lempi-yhtyeen musiikissa kuuluu vahvat perinteiset suomirock-sävyt, mutta ei silti sorru kuulostamaan vanhalta. Herkkä akustinen tausta kuulostaa todella herkulliselta kaiken ylituotetun koneellisen musiikin keskellä. Lempi kuulostaa sympaattisen kotikutoiselta ja vaivattomalta, mistä johtuen sen musiikin seurassa on helppo viihtyä.