Hyppää pääsisältöön

Robin tanssi ensimmäistä kertaa livenä – esitti Miten eskimot suutelee? -kappaleen Uuden musiikin kilpailussa

Poppari aloitti esityksensä omalla versiollaan Vesa-Matti Loirin vuoden 1980 Euroviisukappaleesta Huilumies.

Robin väläytteli tanssitaitojaan suorassa lähetyksessä. // Kuva: Yle

Robin oli aivan liekeissä esiintyessään Uuden musiikin kilpailun toisessa karsintalähetyksessä lauantaina 13. helmikuuta.

Pop-tähti jatkoi siitä, mihin tuoreella Miten eskimot suutelee? -kappaleen musiikkivideollaan jäi. Videolla Robin tanssi ensimmäistä kertaa koreografioiduilla askelsarjoilla – UMK:ssa artisti tanssi ensimmäistä kertaa suorassa lähetyksessä. Tanssikoreografia oli tehty juuri Miten eskimot suutelee? -kappaleeseen, joka sai ensiesityksensä televisiossa.

Esiintymisensä aluksi lähetyksen juontaja Roope Salminen kysyi Robiniltä tämän suosikkieuroviisubiisiä. Robbari yllätti ja vastasi esittämällä oman versionsa legendaarisen Vesa-Matti Loirin vuonna 1980 Hollannin Haagissa järjestetyssä Euroviisuissa esittämästä Huilumies-kappaleesta. Loiri ja Suomi sai kilpailuissa vain kuusi pistettä ja sijoittui viimeiseksi.

Uuden musiikin toisesta karsinnasta finaalin etenivät Cristal Snow, Annica Milán & Kimmo Blom sekä Mikael Saari.