Hyppää pääsisältöön

UMK16 Karsinta 3 -ennakkoäänestys on päättynyt

Voit äänestää nyt ennakkoon UMK16 Karsinta 3:n suosikkiasi. - Äänestys on päättynyt 19.2. klo 00.

Ennakkoäänestys on auki verkossa maanantaista 15.2. klo 12 torstaihin 18.2. klo 24. Jos sinulla on Yle Tunnus, voit äänestää UMK16:n kolmannen karsintalähetyksen valitsemaasi suosikkiasi verkossa kerran, maksutta. Äänestys on mahdollista vain Suomesta.

Jos sinulla ei ole Yle Tunnusta, voit luoda sen Yle Tunnuksen sivuilla; voit luoda Yle Tunnuksen myös allaolevan "kirjaudu sisään"-napin kautta. Tunnuksen luomiseksi tarvitaan voimassa oleva sähköpostitili.

Voit myös äänestää suosikkiasi Karsinta 3:n lähetyksen aikana (la 20.2. klo n.21 - 22 välisenä aikana). Tällöin äänestys on maksullinen (hinta n.1e/ääni), UMK lahjoittaa tänä vuonna äänestystuoton Nenäpäivän yhdeksän järjestön työhön maailman lasten hyväksi.

Ennakkoäänestyksessä annetut äänet yhdistetään Karsinta 3 -lähetyksen aikana annettuihin ääniin. Karsinta 3:n kuudesta ehdokkaasta kolme eniten ääniä saanutta pääsevät UMK16-finaaliin la 27.2.
Lue lisää UMK16:n äänestyksen säännöistä.
Uuden Musiikin Kilpailu 2016: Kilpailun kulku

Kysely on suljettu


Karsinta 3: Lauantaina 20.2.2016 klo 21 Yle TV2 ja yle.fi/umk // Ehdokkaat ja kilpailuvideot:

Uusimmat sisällöt - UMK 2016