Hyppää pääsisältöön

Lena ja Olli puhuivat suunsa puhtaaksi

Valmentaja Tony Dunderfelt järjesti viime jaksossa harjoituksen, jossa kunkin leiriläisen piti kuunnella hiljaa kumppaniaan vuorotellen aina 30 sekunnin ajan. Lena ja Olli käyttävät kumpikin tilaisuuden hyväkseen ja puhuivat suunsa puhtaaksi.

Jakson valmennusteema oli kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen. Päivän koskettavin keskustelu käytiin Lenan ja Ollin välillä.

Lena kertoi 30 sekunnin harjoituksessa Ollille, ettei kestä miehensä ainaista puheliaisuutta. Olli puolestaan valitti siitä, ettei Lena halua kutsua ihmisiä heidän kotiinsa. Lopulta Lena sai sosiaalisen miehensä oivaltamaan, miksi juhlien emännöinti on hänelle niin raastavaa.

Tonyn harjoite osoittautui menestykseksi. Leiriläiset pääsivät kerrankin puhumaan mieltään painavista asioista ilman pelkoa siitä, että puoliso keskeyttää – joskaan aivan virheettömästi eivät kaikki vuoropuhelut sujuneet.

Tonin ja puolisonsa Heidin keskustelussa esille nousi Tonin ajankäyttö ja hänen taipumuksensa paeta tilanteesta, kun Heidi haluaa keskustella aiheesta. Harjoituksessa Toni ei voinut vetäytyä paikalta.

Lue lisää kauden teemasta sekä ensimmäisen, toisen ja kolmannen jakson tapahtumista.

 • Studio täyttyi rakkaudesta

  Yhteenveto sarjan viimeisestä jaksosta

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selvitettiin, miten pariskunnat ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen parisuhdevalmennuksen opetuksia arjessaan. Päätösjakso uusitaan Yle TV1:llä perjantaina 11.3. klo 23.00 ja sunnuntaina 13.3. klo 10.00.

 • Uudet rakkausarviot julkistetaan

  Parit saavat uudet rakkausarviot sarjan viimeisessä jaksossa

  Elämä pelissä –ohjelman viimeisessä jaksossa selviää, onko Tony Dunderfeltin valmentamien pariskuntien rakkaus vahvistunut. Lena ja Olli, Toni ja Heidi sekä Ninja ja Yoshiki kertovat, miten he ovat onnistuneet soveltamaan Saarenmaan kesäisen valmennusleirin opetuksia arjessaan. Sarjan päätösjakso esitetään sunnuntaina 6.3. klo 19.30.

 • Kyyneleet virtasivat parisuhdeleirillä

  Tiivistelmä kuudennen jakson tapahtumista

  Onnen ja liikutuksen kyynelet valtaavat parisuhdeleirin, kun Tony pisti Elämä pelissä –ohjelman viime jaksossa kunkin valmennettavan kirjoittamaan ja pitämään puolisolleen kiitospuheen. Kuudes jakso uusitaan sunnuntaina 6.3. klo 14:30 ja maanantaina 7.3. klo 9:30.

 • Tonyn tv-harjoite: Kiitospuhe puolisolle

  Ohjeet kiitollisuus-harjoitteen tekemiseen

  Tunnetko, että puolisosi ei arvosta sinua niin paljon kuin pitäisi? Entä oletko itse ilmaissut hänelle kiitollisuutta niin usein kuin hän olisi ansainnut? Psykologi Tony Dunderfelt antaa ohjeet, kuinka kumppanit voivat kirjoittaa ja pitää toisilleen rakkautta syventävän kiitospuheen. Elämä pelissä -parit tekivät saman harjoitteen sarjan kuudennessa jaksossa.