Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Englanti pääkuva

Englannin lisämateriaalia Yle Oppimisen -sivuilla

Voit jatkaa englannin opiskelua Yle Oppimisen sivuilla, josta löytyy monipuolisesti harjoitusmateriaalia kielten opiskeluun. Tarjolla on tehtäviä eri tasoisille englannin taitajille opiskelit sitten ylioppilaskirjoituksiin, omaksi iloksesi tai tavoitteena virallisen kielitutkinnon suorittaminen. Harjoitusten kautta pääset tutustumaan myös englantilaiseen kulttuuriin.

Alright? Alright! -kielikurssilla kerrataan ja opiskellaan englannin perusteita hymyssä suin,

YKItreeneissä voit valmistautua englannin kielen yleiseen kielitutkintoon.

At your service -kielikurssilla harjoitellaan palvelualan sanastoa.

Matkailuenglantia -kielikurssilla harjoitellaan matkailusanaston perusteita käytännön kohtaamisten kautta.

John Boyne, irlantilainen maailmankirjailija: Tutustu kirjailijaan ja kuuntele hänen haastattelunsa englanniksi.

Victoria Hislop, englantilainen kirjailija: Tutustu kirjailijaan ja kuuntele hänen haastattelunsa englanniksi.

 • 2020 syksy: englanti lyhyt oppimäärä

  Englannin yo-koe ja vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2020 syksy: englanti pitkä oppimäärä

  Englannin yo-kokeen tehtävät ja vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2020 kevät: englanti lyhyt oppimäärä

  Englannin yo-koe ja vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2020 kevät: englanti pitkä oppimäärä

  Englannin yo-kokeiden tehtävät ja vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.