Hyppää pääsisältöön

RCTIC eSports nappasi suomalaisen naisjoukkueen riveihinsä

RCTIC:n naisjoukkueen pelaaja Laura "larb" Nykänen
Olen otettu, että RCTIC haluaa auttaa meitä eteenpäin. Meillä jokaisella on tavoitteena kehittyä pelaajana. RCITC taas auttaa meitä kehittymään joukkueena, Nykänen sanoo. RCTIC:n naisjoukkueen pelaaja Laura "larb" Nykänen e-urheilu,rctic

Suomen ensimmäinen Counter-Strike:Global Offensiven naisjoukkue, WellNT, on saanut itselleen vankan tukijan, kun pelaajat liittyvät RCTIC eSportsin riveihin.

"Me RCTIC:ssa haluamme tehdä kaikkemme tukeaksemme suomalaisen eUrheilun kasvua ja kehitystä", kommentoi RCTIC eSportsin toiminnanjohtaja Jere Alanen.

Alanen nostaa keskiöön myös tasa-arvoisen eUrheilun kehittämisen Suomessa. Hänen mukaansa on tärkeätä auttaa nuoria naispelaajia heidän tavoitteissaan pyrkiä kohti huippua. RCTIC tulee tarjoamaan erityisesti organisaatioon kertynyttä kokemusta auttaakseen naisjoukkuetta edistymään urallaan.

Uuden RCTIC:n naisjoukkueen kokoonpano on:
- Essi “rawwre” Tervala
- Jenni “qd=)” Rönkkö
- Laura “larb” Nykänen
- Erica “EriceErtsu” Falck
- Henna “heNpukka” Schroderus

"RCTIC odottaa meiltä kehittymistä yksilöinä ja tiiminä. Haluaisimme myös yhdessä rohkaista muita naisia pelaamaan. Tavoitteena meillä on kehittyä tiiminä mahdollisimman paljon ja näyttää, että suomestakin saadaan menestyvä ja toimiva naisjoukkue. Tarkoituksenamme on osallistua seuraavaksi Lantrek 2016 ja Assembly Summer 2016 -tapahtumiin", toteaa joukkueen kapteeni Tervala.

Joukkueen valmentajana jatkaa Toni “tondE” Kattainen.

Kommentit