Hyppää pääsisältöön

UPplus: Ville Haapasalon Virtaus alle 3 minuutissa

Omintakeisista matkailuohjelmistaan tunnettu näyttelijä Ville Haapasalo löysi Virtaukseen ja esittelee tässä UPplussassa valikoituja miljööhelmiä kaikelle kansalle. Tervetuloa mukaan!

Miltä tutuissa virtauslaisissa kodeissa nyt näyttää, entä mitä ihan uutta tammikuussa 2016 valmistunut Uusi Päivä -studio kätkee suojiinsa?

Uuden Päivän tv-kevät alkaa 22.2., ja silloin viimeistään katsojat näkevät, millaiset uudet tuulet suosikkisarjassa puhaltavat.

Netissä muutoksia on jo vähin erin paljastettukin: näillä kotisivuilla ja somessa on jo uudet logot ja värimaailmaa, UP:n uusi tunnus on vauhdikas ja raikas.

Bongolavan musavideolla pääsee pyörimään Voimalan aukiolla täydet 360 astetta!

Viimeviikkoinen UPplus: UP-maailman luominen esitteli lavastussuunnittelija Tapio Keskitalon vuoden kestänyttä urakkaa ja uuden kuvaushallin rakentamista.

Voimalan aukiota, lukion salia ja Ainon kahvilaakin on siis jo nähty, mutta miltä näyttää Haavistoilla, Kuuslilla tai Karhuilla. Entä mitä ovat Turpiini tai Kämppä?

Näyttelijä Ville Haapasalo lupaa esitellä nyt alle kolmessa minuutissa Virtauksen. Mieshän seikkailee parasta aikaa Yle Teemalla ohjelmassa Volga 30 päivässä, joten vauhdikkaisiin kuvauspäiviin tottunut juontaja puristaa studion esittelyn todella tiiviksi kiertokäynniksi upeissa miljöissä.

Ville Haapasalo juontaa UPplus-ohjelmaa
Haapasalo tunnetaan Venäjän suosituimpana suomalaisena, ja siinä roolissa mies on kiertänyt itäistä naapuriamme ristiin rastiin usean matkailuohjelmasarjan verran. Ville Haapasalo juontaa UPplus-ohjelmaa Kuva: Yle/Uusi Päivä ville haapasalo, uusi päivä

Tehokkaan esittelykierroksen jälkeen korviin jää soimaan näyttelijän lupaus: - Tänne minä varmasti vielä palaan!

PS: Laseissa oli raakaa vettä!

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.