Hyppää pääsisältöön

Biniyam lunastaa paikkansa kotimaisen hiphopin kärjessä

The Abyssinian EP soi kokonaisuudessaan Anne Lainnon viikon tehona.

Biniyam

Mikä: Biniam on yksi YleX Läpimurto 2016 –listauksen artisteista ja mies voitti Vuoden paras viikon teho –äänestyksen vuonna 2015.

Mistä: Helsingistä, juuret Saksassa ja Etiopiassa.

Musiikki: Paikoin uhkaavaa ja synkkää, paikoin herkkää ja kaunista. Biniyam on tyylitietoinen, taitava räppäri, jolla on monta puolta näytettävänä. Juuri julkaistu The Abyssinian EP esittelee miehen, joka tekee ison läpimurtonsa viimeistään nyt.

Mihin tilanteeseen: Jokainen biisi toimii eri tilanteissa. Esimerkiksi Manun kanssa tehty All Love sopii kuherteluun, Blue Bloods itsensä sparraamiseen ja Specksin kanssa tehty Villains perjantain etkoilubiisiksi.

Minkä kanssa: Yksinäisen iltalenkin, sekä Viewin, Noah Kinin, ja Graciasen kanssa.