Hyppää pääsisältöön

Star Wars -huhut kiihtyvät: Nähdäänkö Episodi VIII:ssä elokuvasarjan ensimmäinen miesten välinen suudelma?

Monet leffasarjan fanit toivovat, että Poen ja Finnin suhde syvenee rakkaudeksi.

Finn (John Boyega) ja Poe (Oscar Isaac). // Kuva: Lucasfilm

Seuraavan Star Wars -saagan elokuvan kuvaukset ovat juuri käynnistyneet, ja tekijätiimi tekee kaikkensa pitääkseen juonipaljastukset nollassa. Teoriat elokuvan käänteistä käyvät kuitenkin jo kuumina, ja yksi niistä liittyy siihen, nähdäänkö kahdeksannessa Star Warsissa elokuvasarjan ensimmäinen kahden miehen suudelma.

Aiheesta kirjoittava brittilehti Guardian muistuttaa, että The Force Awakensissa kahden miespäähenkilön Poen (Oscar Isaac) ja Finnin (John Boyega) välille näyttää kehittyvän lämminhenkinen bromance. The Force Awakensissa suhde on kaverillisen platoninen – mutta voisiko se seuraavassa elokuvassa syventyä rakkaudeksi?

Teoriat Poen ja Finnin suudelmasta kiihtyivät, kun seuraavan Star Warsin eli Episodi VIII:n käsikirjoittaja ja ohjaaja Rian Johnson twiittasi seuraavan fanitaideteoksen:

Finniä näyttelevä John Boyega on jo vihjannut olevansa avoin sille, että Finn ja Poe lähestyvät entisestään seuraavassa Star Wars -seikkailussa.

- Alan ymmärtää, mitä Mark Hamill sanoi siitä, kun ei vielä tiennyt Darth Vaderin olevan Luken isä: ikinä ei voi tietää, mitä he keksivät, Boyega sanoi Radio Timesin haastattelussa taannoin.

Mark Hamill näyttelee elokuvasarjassa Luke Skywalkeria.

Esimerkiksi Twitterissä monet fanit ovat kertoneet toivovansa, että Episodi VIII:ssä nähdään Finnin ja Poen suudelma. Toisaalta epäillään, uskaltaisiko elokuvan tuottava Disney ottaa elokuvaan mukaan homoparin.

Ohjaaja Rian Johnson on luvannut ottaa elokuvaan mukaan fanien ideoita, mutta vasta joulukuussa 2017 nähdään, saavatko Finn ja Poe toisensa, kun Star Wars: Episodi VIII tulee ensi-iltaan.

Lue myös:

Enää alle 670 päivää ensi-iltaan – uudet Star Wars -näyttelijät paljastettiin

Mitä tapahtui Jedin paluun jälkeen? Lego-hahmot kertovat uutta tietoa Star Wars -saagasta

Tämä kaikki tiedetään seuraavasta Star Wars -seikkailusta – uusi ohjaaja saattaa viedä Episodi VIII:n outoon suuntaan

Kahdeksan kertaa se tunne, kun et ole nähnyt yhtään Star Warsia