Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Skavabölen pojat

Skavabölen pojat (12) on tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa. yle tv1
Veljekset Rupert (Lauri Tilkanen) ja Evert (Iiro Panula) ovat vannoneet verivalan. Skavabölen pojat (12) on tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa. yle tv1 kotikatsomo: skavabölen pojat,Yle TV1

TV1 sunnuntaina 10.4.2016 klo 21.05 - 23.05, uusinta tiistaina 12.4. klo 22.15
Yle Areenassa 7 päivää

Rupertin (Ilmari Järvenpää) ja Evertin (Onni Tommila) elämä on täynnä jännittäviä seikkailuja pihapiirin lasten kanssa.

Perhe on juuri muuttanut uuteen kotiin ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Kaikki muuttuu, kun Rupert löytää isän piilottaman kirjeen.

Veljesten oma verivala

Skavabölen pojat (12) on tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa. Elokuva kertoo kahden veljeksen, Rupertin ja Evertin elämänpituisesta verivalasta: valehdella ei saa, eikä kuolla ennen toista.

Vanhemman Rubertin roolissa nähdään Lauri Tilkanen (Rupert) ja Evertin Iiro Panula. Perheen äidin roolissa on Leea Klemola ja isänä Martti Suosalo. Muissa rooleissa näyttelevät Elina Knihtilä ja Tommi Korpela.

Elokuvalle kaksi Jussia

Skavabölen pojat on Zaida Bergrothin esikoisohjaus. Bergroth, Antti Raivio ja Jan Forsström saivat vuonna 2010 Jussin parhaasta käsikirjoituksesa ja Janne Laine äänisuunnittelusta.

Tarina pohjautuu Antti Raivion 1990-luvun alussa käsikirjoittamaan ja ohjaamaan Q-teatterin menestysnäytelmään.

Tuotanto: Juonifilmi, 2009. Ykkösellä elokuva on esitetty edellisen kerran vuonna 2013.

Skavabölen pojat on tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa. yle tv1
Rupert (Ilmari Järvenpää, vas.) ja Evert (Onni Tommila) lähtevät uuteen kotiin. Skavabölen pojat on tarina perheen hajoamisesta 70- ja 80-lukujen Suomessa. yle tv1 kotikatsomo: skavabölen pojat,Yle TV1
Kommentit