Hyppää pääsisältöön

Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty Keshan tuottaja puolustautui Twitterissä: ”Hän oli kuin pikkusiskoni”

Dr Luken mukaan Kesha on kääntänyt sopimusneuvottelut valheelliseksi juoneksi.

Dr Luke ja Kesha // Kuva: EPA

Poptähti Keshan ja hänen tuottajansa Dr Luken kiista jatkuu. Viime viikolla newyorkilaisen tuomioistuimen tuomari päätti, ettei Kesha voi purkaa sopimustaan Dr Luken eli Lukasz Gottwaldin Kemosabe Records -levy-yhtiön kanssa. Keshan mukaan Dr Luke on käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväkseen.

Dr Luke on kiistänyt kaikki Keshan syytökset. Viime yönä hän avautui Twitterissä aiheesta ja twiittasi jälleen, että Keshan väitteet ovat täysin perättömiä.

Skip Twitter post

Dr Luken mukaan hän ei ole ikinä raiskannut Keshaa tai harrastanut seksiä hänen kanssaan. Hän luonnehtii Keshaa kuin pikkusiskokseen.

Dr Luken mukaan koko oikeustaitelussa on kyse siitä, että Kesha on kääntänyt sopimusneuvottelut valheelliseksi kauheaksi juoneksi.

Skip Twitter post

Kesha purskahti perjantaina oikeudessa itkuun, kun kuuli, ettei oikeus suostu purkamaan hänen sopimustaan. Artistin pitäisi tehdä vielä kuusi albumia Sonyn omistaman Kemosabe Recordsin kanssa. Sony on kertonut tarjonneensa Keshalle mahdollisuutta työskennellä muiden tuottajien kanssa.

Keshaa puolustamaan on ilmoittautunut paitsi lukuisia faneja myös megaluokan poptähtiä. Esimerkiksi Lady Gaga ja Lorde ovat ilmaisseet Twitterissä tukensa Keshalle. Taylor Swift kertoi eilen lahjoittavansa 250 000 dollaria Keshalle.

Keshan ja Dr Luken oikeusjuttu ei ole vielä ohi. Vaikka tuomari päätti, ettei Kesha pääse tässä kohtaa irti sopimuksestaan, seuraavaksi tuomioistuin odottaa lisää todistusaineistoa väitetyistä seksuaalirikoksista. Myös Dr Luke on haastanut Keshan oikeuteen valheellisten väittämien levittämisestä.

Lue myös:

”Vapauttakaa Kesha” – inhottava oikeustaistelu toi Taylor Swiftin ja Lady Gagan poptähden tueksi

Ristiriita: Ke$han aiemmat todistukset nakertavat hyväksikäyttö-syyttettä

Poptähti Kesha syyttää tunnettua tuottajaa seksuaalisesta hyväksikäytöstä