Hyppää pääsisältöön

Kasmir uudesta Amen-sinkustaan: Biisi on superhenkilökohtainen

Amen-biisillä kuullaan aiempaa synkempää Kasmir-soundia ja uskonnollisia viittauksia.

Kasmir. // Kuva: YleX / Elina Leino

Poptähti Kasmir palkitsi faninsa pitkän odotuksen jälkeen keskiviikkona, kun hän julkaisi uuden Amen-sinkkunsa. YleX Aamun vieraana käynyt Kasmir kertoo, että tummanpuhuva biisi ammentaa hänen omista kokemuksistaan.

Sen enempää hän ei halua biisin taustoja paljastaa.

- En itse asiassa haluaisi lähteä kovin paljon avaamaan tuota biisiä, tai sitä muusaa. Tämä on superhenkilökohtainen, Kasmir sanoo.

Amen-kappaleessa Kasmir käyttää kappaleen nimeä myöten uskonnollisia viittauksia ja muun muassa kysyy, onko biisin sanoitusta kohteena oleva nainen enkeli vai paholainen.

Kasmir kertoo kuuluvansa kirkkoon ja kokevansa jonkinlaista hengellisyyttä, vaikkei olekaan erityisen vahvasti uskovainen.

- Ehkä lähin asia uskontoa minulle on se, että uskoo sitten kohtaloon. Kyllä minusta tuntuu, että joku korkeampi taho meitä ohjailee ja laittaa tiettyjä uria pitkin.

Tänä vuonna laulajalta on lupa odottaa lisää uutta musiikkia. YleX Aamun haastattelussa Kasmir kertoo, että AMK Dropout -albumille työstetään jo seuraajaa.

- Hirveä kasa aihioita ja raakileita on, mutta aika vaiheessa (albumi) on vielä. Mutta koetetaan syksylle, Kasmir kertoo.

_Amen-_kappaleen musiikkivideo on luvassa ensi viikon perjantaina.

Lue myös:

Sanni, Robin, Kasmir ja Santa Cruzin Archie samaan aikaan Los Angelesissa –
sattumaako?

Kasmir yllättää rakastavaiset Linnanmäellä – SuomiLOVE-videolla koskettava pianosovitus Iholla-hitistä

Kasmir ja Roope Salminen kokkaavat opiskelijabudjetilla

Oletko yleensä myöhässä vai ajoissa, Kasmir?