Hyppää pääsisältöön

Ruisrock paljasti uusia kiinnityksiä: Skrillexin ja Diplon hittibändi Jack Ü Ruissaloon

Myös muun muassa Lukas Graham, View ja Ruger Hauer feat. Regina nähdään Ruississa.

Jack Ü eli Diplo ja Skrillex.

Skrillexin ja Diplon muodostama superkokoonpano Jack Ü saapuu kesällä Ruisrockiin tanssittamaan festarikansaa. Justin Bieberin kanssa Where Are Ü Now -jättihitillään jysäyttänyt Jack Ü voitti viime viikolla debyyttialbumillaan kaksi Grammy-palkintoa.

Myös Lukas Graham saapuu heinäkuussa Ruissaloon. Yhdeltä Tanskan suosituimmista popyhtyeistä odotetaan toista albumia tänä vuonna. Kalifornialainen gangsta-rapin ylistetty nimi Vince Staples nähdään myös Ruisrockissa. Vince Staplesia on kuultu aiemmin amerikkalaisen hiphop-yhtyeen Cutthroat Boyzin riveissä.

Suomalaisista vahvistuksista Ruisrock paljasti nyt nousevan räppäri View’n. Kehuttu ja lupaava uusi artisti nousi YleX Läpimurto -listauksen kärkisijoille. Rappia Ruissiin tuo myös Ruger Hauer feat. Regina, johon kuuluu Paperi T, Pyhimys, Tommishock ja Regina-yhtyeestä tutut Mikko ja Iisa Pykäri. Myös toista albumia valmistelevaa Tiisua päästään kuulemaan Ruisrockissa.

Myös kitararockia soittava brittibändi Nothing But Thieves nousee Ruisrockin lavalle.

Ruisrock järjestetään tänä vuonna 8.-10. heinäkuuta Turun Ruissalossa. YleX on festarin pääyhteistyökumppani.

Lue myös:

Kakkosalbumin kriisi on totta: Näin Sima ja Tiisu avaavat luomisen tuskaa

Ruisrock paljasti uusia artisteja: Ruissalossa esiintyvät Macklemore & Ryan Lewis, MØ ja Major Lazer

Ruisrock kiinnitti ranskalaisen elektropop-yhtye Airin