Hyppää pääsisältöön

Blind Channel vai Shiraz Lane soittarille?

Kumpi kappale nousee tällä viikolla YleX:n soittarille: Blind Channelin Darker Than Black vai Shiraz Lanen Wake Up?

Nouseeko tällä viikolla soittarille Blind Channel vai Shiraz Lane? // Kuva: The Damager ja Nauska/Kuvan muokkaus YleX

Äänestä sitä kappaletta, jonka tahdot nostaa suoraan YleX:n soittarille. Maiju Pellikka julkistaa eniten ääniä saaneen kappaleen lauantaina klo 12:45 YleX Himotuimmissa.

Blind Channel: Darker Than Black

Oululainen Blind Channel voitti viime vuonna YleX:n Stage haltuun -bändikilpailun, ja pääsi näin esiintymään Provinssiin ja unkarin Sziget-festivaalille. Darker Than Black oli pitkään piilossa bändin pöytälaatikossa, kunnes sille sytyttiin uudelleen. Energinen ja tarttuva kappale kuvastaa yhtyeen myöhemmän tänä vuonna julkaistavaa debyyttilevyä.

Shiraz Lane: Wake Up

Shiraz Lane voitti helmikuun alussa YleX:n Läpimurto-yleisöäänestyksen. Bändi on tällä hetkellä kovassa nosteessa, sillä viime syksynä se solmi maailmanlaajuisen levytyssopimuksen italialaisen Frontiers Music Srl -levymerkin kanssa. Wake Up on bändin huhtikuussa ilmestyvän debyyttilevyn avausraita, ja se saa nimensä mukaisesti kuulijansa heräämään.

Kumman kappaleen juuri SÄ haluat YleX:n soittarille? Äänestä ja kommentoi valintaasi!

Blind Channel vs. Shiraz Lane