Hyppää pääsisältöön

Tutut närpiäisneidit Jassoo ja Joltakulta Pikku Kakkosessa

Pikku Kakkosen Närpiäiset
Pikku Kakkosen Närpiäiset Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,joltakulta

Närpiäisneidit Jassoo (Minna Kivelä) ja Joltakulta (Emilia Sinisalo) ovat tuttuja jo monessa perheessä. Taloon maalattu viiva jakaa neideille omat talonpuoliskonsa, mutta pysyvätkö he omilla alueillaan?

Närpiäisten tarinoissa pohditaan erilaisuutta. Hyväksynkö toisen sellaisena kuin hän on? Voinko itse muuttaa omaa käytöstäni? Millainen on hyvä ystävä ja osaanko itse olla sellainen? Mukana on laaja kirjo inhimillisiä tunteita: vihaa, kateutta ja vahingoniloa, sekä iloa ja lämmintä huumoria.

Neideille sattuu ja tapahtuu. He muun muassa saavat yllätysvieraakseen Maanvaivan (Hanna Raiskinmäki), riidan tuloksena Jassoo lähtee pihalle, eikä palaa takaisin, vaikka ilta jo pimenee ja kerran Kateus puolestaan on pilata suuren kakkukilpailun.

Käsikirjoittaja Mervi Pynnönen
Tuottaja ja ohjaaja Olli Mononen, Yle Lapset ja nuoret

Närpiäiset Areenassa.

Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen
Asiasana: erilaisuus
Asiasana: erilaisuus Pikku Kakkonen,asiasanat

Muokattu 1.2. Lisätty asiasanat.