Hyppää pääsisältöön

UMK-finaalin altavastaaja Stella Christine ei luota viisukliseisiin: En ikinä lähtisi bikinilinjalle

Stella Christinen mielestä on ihanaa, että UMK-yleisö kutsuu häntä mustaksi hevoseksi.

Euroviisuihin kuuluu yleensä bodyt ja bikinit sekä tuulikoneet ja tulisuihkut. Stella Christine erottuu UMK-finaalissa joukosta pelkistetyllä esiintymisellään, R&B-biisillään ja siveällä asullaan.

Kotkalainen Stella Christine on 23-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka kisaa UMK-finaalissa tulevana lauantaina itse kirjoittamallaan Ain't Got Time For Boys -kappaleella. Itsepäiseksi härkätytöksi itseään kuvaileva laulaja luottaa omaan visioonsa, eikä paljastele lavalla toisin kuin monet muut.

- En ikinä lähtisi bikinilinjalle. Mun tyyli on ollut alusta asti kaikille selkeä. Kukaan ei ole edes tarjonnut mulle paljastavaa asua. Esitys ei vaadi sitä, että pitäisi riisua. Mulla on pitkät hihat ja jopa mustat sukkahousut. Se sopii tähän, Stella Christine kommentoi YleX:lle.

Akateemisesta perheestä tuleva nuori lahjakkuus valitsi artistiuden varmemman urapolun sijaan. Stella Christine on kirjoittanut kappaleita lähes koko elämänsä ajan ja opiskellut pop & jazz-konservatoriossa. Parhaillaan laulaja tekee omakustanteisesti esikoislevyään, jolle hän toivoo löytävän vielä julkaisijan.

- Muusikkouteen lähteminen vaati rohkeutta, mutta uskalsin hakea musakouluun ja toteuttaa omaa unelmaani, myös UMK on vaatinut uskallusta.

Uuden Musiikin Kilpailu on opettanut artistille paljon musiikkibisneksestä. Stella Christine pitää lottovoittona sitä, että hänen ensimmäinen singlensä on saanut näin paljon huomiota.

- Olen oppinut, miten paljon työtä musiikkiala vaatii. On tärkeää pitää omasta visiosta kiinni, vaikka joutuukin tekemään välillä kompromisseja. UMK on avannut hirveän paljon ovia, mutta on vielä todella paljon ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kuulleet musta.

Lauantaina 27. helmikuuta TV2:lla selviää, kuka edustaa Suomea Tukholman Euroviisuissa.

Lue myös:

Kuka heistä pääsee Suomen Euroviisu-edustajaksi? UMK-finalistit selvillä 

Euroviisujen pistelaskuun merkittävä muutos – nyt jännitys säilyy varmemmin loppuun saakka 

Mitä tapahtuu, kun kanadalainen ysäriräppäri Snow kohtaa Cristal Snow’n? Tämä on pakko kuunnella