Hyppää pääsisältöön

YleX:n Poikelus ja Hätönen räppäävät tiensä Prinssi Jusufin sydämeen – kuuntele biisi tästä

YleX:n Poikelus ja Hätönen esittävät ohjelman vieraileville artisteille omistettuja kappaleita. Juontajien PH-arvot-yhtye haastaa uusimmalla kappaleellaan Cheekin ja Elastisen.

Poikelus, Hätönen ja Prinssi Jusuf. // Kuva: YleX/Nadja Kamara

Suomiräppärit vapiskaa!**

Jenni Poikeluksen ja Alma Hätösen oma orkesteri PH-arvot on tehnyt uuden aluevaltauksen. Juontajien yhtye esittää tällä viikolla tiukkaakin tiukemman riimi-iloittelun, joka on omistettu Prinssi Jusufille**.

Prinssi Jusuf -nimeä kantava lyriikkapommi on häikäilemätöntä tykitystä, joka saa kuuntelijan haukkomaan henkeä. Kappale haastaa osuvasti Prinssi Jusufia, ikään kuin kyseessä olisi ensimmäiset treffit. Silti pohjalla kytee unelma päästä räppärin vaimoksi.

Kappale vei Poikeluksen ja Hätösen suoraan Jusufin sydämeen:

- Tällä saa pisteitä. Miksei tätä laiteta suoraan johonkin äänestykseen? Prinssi Jusuf sanoo.

Kuuntele PH-arvojen uusin tykitys alta:

Sä laitoit sen kanan uuniin boi, mut mä tarviin kasvisvaihtoehtoi

Mulle käy tofu, soija ja ehkä hauki, Uffff veli onks sul nahat auki?

Vai etitsä morsianta, jolla on selkee kanta

Et mikä oli paras Bondeist, vai näätsä vaa unii blondeist

Mä en stressaa mä vaan venaan, et tarjoot muutaki ku kanaa

Mä en stressaa mä vaan venaan, et voin kävellä morsiamena

Mä en stressaa mä vaan venaan, et voin olla rouva Jusufina