Hyppää pääsisältöön

Vera Stanhope tutkii

Vera Stanhope palaa viidennen kauden uusin jaksoin. yle tv1
Ylikomisario Vera Stanhope (Brenda Blethyn) saa uudeksi työparikseen ylikonstaapeli Aiden Healyn (Kenny Doughty). Vera Stanhope palaa viidennen kauden uusin jaksoin. yle tv1 vera stanhope tutkii,Yle TV1

TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin 12.3. - 3.4.2016 klo 19.40 - 20.30
Yle Areenassa 30 päivää

Työlleen omistautunut ylikomisario Vera Stanhope on etevä, mutta ei erehtymätön. Konstailematon olemus auttaa etsivää työssä, jossa hän kohtaa monenlaisia ihmiskohtaloita.

Suosittu dekkarisarja (12) palaa ruutuun viidennen kauden uusin jaksoin. Uusia rikosjuttuja Veralla on ratkottavanaan neljä. Tarinat esitetään kaksiosaisina versioina, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Veralle uusi työpari

Veran vanha luottomies Joe Ashworth on siirtynyt toiseen poliisipiiriin saatuaan ylennyksen. Tilalle tulee uusi ylikonstaapeli Aiden Healy.

Palkitun näyttelijän Brenda Blethynin työparina nähdään Kenny Daughty.

Uudelle työparille on tapahtunut hiljattain jotain traagista. Siksi häntä on syytä tarkkailla ja ohjata oikeaan suuntaan, minkä Vera hoitaakin äidillisen tiukasti.

Vera Stanhope palaa viidennen kauden uusin jaksoin. yle tv1
Vera Stanhope palaa viidennen kauden uusin jaksoin. yle tv1 vera stanhope tutkii,Yle TV1

Ann Cleevesin luoma henkilöhahmo

Vera Stanhopen ratkaistavaksi tulee muun muassa karavaanarialueella tapahtunut onnettomuus. Toisessa jutussa metsästä löytyy ruumis, joka osoittautuu vuosikymmeniä sitten kadonneeksi henkilöksi.

Kolmas tarina vie maatilalle ja neljännessä tarinassa Veraa askarruttaa erään miehen traaginen kohtalo.

Vera Stanhope perustuu kirjailija Anne Cleevesin romaaneihin. Sarjaan on tehty Britanniassa kuudes tuotantokausi ja seitsemäskin kausi on suunnitteilla.

Pääosissa nähdään muun muassa Jon Morrison, Cush Jumbo, Kingsley Ben-Adir, Riley Jones ja Lisa Hammond.

Vera. Käsikirjoitus: Martha Hillier ja Glen Laker. Tuotanto: ITV, Britannia 2015.

Kommentit